browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wanddecoratie

Posted by on november 27, 2012

Naast verlichting is wanddecoratie een item in het interieur waar veel mensen moeite mee hebben. Na de bank, de meubels, de gordijnen en de verlichting gaan mensen op zoek naar mooie items om aan de muur te hangen. Maar wat wil men aan de muur? Wil men kunst? Is iemand dol op foto’s of wil men juist een tekst op de muur.

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan muurstickers. Als je dol bent op teksten zal het niet moeilijk zijn om met een muursticker te slagen. Een gedicht, een pakkende tekst, een levenszin het is tegenwoordig allemaal verkrijgbaar en zo niet op maat te laten maken.

Ook een van de trends van de afgelopen jaren is het canvasdoek. Niet alleen ideaal voor portret foto’s maar ook voor mooie vakantieherinneringen. En wat dacht je van die mooie foto van je bruiloft of die mooie foto van de geboorte van je kind. Iedereen heeft wel een mooie foto die geschikt is voor een canvasdoek.

Voordat je aan wanddecoratie begint kijk eens rond en inventariseer wat je wens is. Wil je kunst, foto’s of teksten op de muur? Hoeveel ruimte heb je? Wil je met lijsten werken of het frame puur ophangen. Er zijn genoeg mogelijkheden, wat je smaak ook is als je goed zoek zal je het zeker vinden.

Vond je dit artikel waardevol?
Download mijn gratis woonkamer voorbeelden eBook
Download het gratis eBook met 100 woonkamer voorbeelden. Je krijgt bovendien af en toe interieur tips via de mail!

3 Responses to Wanddecoratie

 1. klaasje

  Geweldige site kijk iedere dag om wat inspiratie op te doen ik wou foto van mij huiskamer sturen maar weet niet goed hoe dat moet groetjes klaasje

 2. sander

  Hai Klaasje. Super dat je zo enthousiast bent over de site! Als je de foto’s op je computer hebt staan, dan raad ik je aan om naar http://www.wetransfer.com te gaan. Daarmee kun je heel eenvoudig foto’s mailen naar mij. (info @ interieur-ideeen.com)

  Fijn weekend!

 3. Nana

  Eigenlijk schrijf ik alleen maar omdat ik heel blij ben met de lesideetjes op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>