Op deze pagina heb ik een aantal huisinrichting ideeen gebundeld. Als je je woning gaat inrichten, dan is het vaak prettig om wat verse inspiratie te hebben zodra je meubels gaat kopen, of aan de details gaat werken. Veel mensen vinden het moeilijk om ideeen te bedenken om hun huis leuk in te richten, daarom help ik graag een handje.

Huisinrichting ideeen voor meubilair: Loveseat

Wat tegenwoordig helemaal in is, is om behalve een bank en wat stoelen ook een loveseat in je woning te plaatsen. Je kunt hier prima in je eentje, maar ook met z’n tweeën op zitten.

Je eigen canvas doek

Als je een beetje creatief bent, een goede foto camera hebt en zin hebt om zelf een mooie canvas te maken, dan kun je een leuke invulling aan je huisinrichting geven. Wil je ideeen voor decoratie met canvas, kijk eens bij deze decoratie tip.

Kunst huren

Vind je het moeilijk om een schilderij voor aan de muur te kopen? Ze zijn natuurlijk vaak vrij prijzig. Wist je dat er ook een kunst uitleenservice bestaat? Daarmee kun je voor een korte of langere periode een schilderij huren, zodat je kunt wennen aan het nieuwe decoratiestuk in je huisinrichting. Bevalt het schilderij zo goed, dan kun je hem vaak ook aanschaffen.

Retro producten

Retro is natuurlijk al een tijdje in. Maar wat is nou cool, en wanneer overdrijf je? Als je retro producten in je huisinrichting wilt verwerken dan is het belangrijkste om te zoeken naar de juiste balans. Vaak is de combinatie van een strak meubelstuk met een retroproduct het leukst. Denk bijvoorbeeld aan een leuk oud radio’tje (die je tegenwoordig ook als nieuw kunt kopen), een oude telefoon met draaischijf of een leuke retro lamp.

Voor nog meer huisinrichting ideeen kun je kijken in het artikel retro en zelf kussens maken. Of klik hier voor nog meer ideeen voor in je woonkamer.