Interieur-ideeen.com bestaat sinds 2011 en er zijn diverse auteurs die meewerken aan het succes. Elke maand verschijnen er nieuwe artikelen over uiteenlopende onderwerpen die allemaal bijdragen aan meer woongenot.

Auteurs van interieur-ideeen.com

Sander Vessies

Sander heeft interieur-ideeen.com opgericht in 2011. Hij heeft een paar honderd artikelen op zijn naam staan en schrijft tegenwoordig ook artikelen op het woonblog van Symbaloo.com en Latravia.com

Lees alle artikelen van Sander Vessies hier

 

 

 

 


Kim Knopper

Kim is sinds 2017 vaste blogger bij interieur-ideeen.com en heeft een flink aantal populaire posts geschreven. Vanuit haar bedrijf Bloglogic.nl verzorgt ze teksten voor meerdere bedrijven en als interieur-fan doet ze dat ook met succes voor ons!

Lees alle artikelen van Kim Knopper hier

 

 

 

 


Danny

Danny werkt al sinds 2015 nauw samen met Sander en heeft tot op heden een flinke bijdrage geleverd aan interieur-ideeen.com. Als eigenaar van het populaire woonblog “ikwoonfijn.nl” heeft hij een enorme kijk op wat voor trends er gaande zijn in de wereld van wonen en interieur.

Lees de artikelen van Danny Bijl hier

 

 

 


Dana van Beusekom

Dana is sinds 2019 af en toe gaan schrijven voor interieur-ideeen.com. Ze heeft haar studie Interieuradviseur / interieurstyling afgerond en is daar momenteel ook werkzaam in. Daarnaast heeft Dana een grote passie voor schrijven en doet dit al van kleins af aan.

Lees de artikelen van Dana van Beusekom hier

 

 

 


 

Nicoline van Scherpenberg

Nicoline heeft een tijdje voor interieur-ideeen.com geschreven, maar had het uiteindelijk te druk met andere klussen voor haar bureau NIK. Eerder schreef ze voor Interieurinspiratie.nl diverse interieurblogs.

Lees de artikelen van Nicoline van Scherpenberg hier

 

 

 

 


Wil je ook graag een keer meeschrijven op interieur-ideeen.com? Dan kun je je hier aanmelden. Eens in de zoveel tijd hebben we een positie open en dan gebruiken we de aanmeldingen als bron om contact te leggen met enthousiaste tekstschrijvers en tekstschrijfsters. Weet je 100% zeker dat je iets kunt bijdragen, dan mag je altijd een mailtje sturen naar sander@interieur-ideeen.com.

Een speciale melding voor credits geven we aan de website unsplash waar veel van de mooie foto’s vandaan komen.