Elke verjaardag, jubileum en feestje is het weer een uitdaging om met een leuk cadeau te komen. Omdat wij regelmatig de vraag krijgen; wat is nu een leuk interieur cadeau, hebben we besloten om een lijstje te maken van leuke producten in diverse prijsklasses.

Wil je iets kopen voor hem, of voor haar? Bekijk deze pagina voor nog veel meer cadeau inspiratie.

Liever zelf een cadeaubon maken? Lees dan dit artikel over het maken van een cadeaubon voor een interieurliefhebber.

decoratie woonkamer cadeau interieur

De voordelen van interieur cadeaus

Een interieur cadeau geven kan tricky zijn, want je moet wel een beetje weten van welke stijl de ontvanger houdt. Maar als je weet wat in de smaak zal gaan vallen, zitten er hele grote voordelen aan een interieur cadeau.

Lang in het zicht

Een ding is zeker; het cadeau zal vrij lang in het zicht blijven. Of je nu kiest voor een stukje decoratie, servies of bijvoorbeeld een lamp; doorgaans worden interieur cadeaus gewoon erg lang gebruikt.

Wat voor interieur cadeau kan ik geven?

Servies

Een mooie schaal voor hapjes is altijd leuk om te krijgen.

cadeau interieur schaal

Bekijk

Mooie foto aan de wand

Bijvoorbeeld een mooie foto van een bijzonder moment. Helemaal als je die laat afdrukken op plexiglas, hout of aluminium heb je een flinke eyecatcher in je woning.

Bekijk

Kurk wereldkaart

Ook steeds populairder: de kurk-wereldkaart op je muur. Tijdloos en stijlvol. En je straalt een stukje avontuur uit.

kurk wereldkaart cadeau

Bekijk

Iets leuks voor in de vensterbank

De vensterbank is zo’n plek in je interieur, waar je altijd wel iets nieuws kunt neerzetten. Wat dacht je van deze Pikaplant? Je hoeft deze plant dus nooit water te geven dankzij het ecosysteem in de vaas. Hierdoor heeft de plant voldoende zuurstof, voedingstoffen en vocht en kan hij blijven groeien.

plant cadeau

Bekijk

Smart home

Niet elke man vindt interieur accessoires leuk, en niet elke vrouw zal warm lopen voor Smart Home cadeautjes. Maar een sfeerlamp van Philips Hue is absoluut een item dat je in je woon- of slaapkamer wilt hebben.

philips hue sfeerlamp interieur cadeau

Bekijk

Lampje

Ook leuk is een lampje. Wat dacht je van deze sfeerlamp in een jar? Het leuke is dat hij oplaadt dankzij de zon. Eigenlijk bewaar je dus een stukje zon in de pot, die je ’s avonds weer vrijlaat!

sfeerlamp

Bekijk

Hangplantje

Plantjes en bloemen zijn natuurlijk altijd goed. Wat dacht je van dit hangplantje in een prachtige pot.

hangplantje cadeau interieur idee

Bekijk

Kan ik ook een cadeaubon geven?

Ja, natuurlijk kan dat ook. Best een slim idee eigenlijk, want met een cadeaubon kan de ontvanger natuurlijk zelf iets kiezen wat prima binnen zijn of haar woonstijl past.

Welke online interieur winkels verkopen er dan cadeaubonnen? Bekijk het lijstje hieronder:

  1. Fonq cadeaukaart
  2. Wehkamp cadeaukaart
  3. Bol.com cadeaukaart
  4. Leenbakker cadeaukaart
  5. Praxis cadeaukaart
  6. VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een breed besteedbare cadeaukaart, die je bij heel veel woonwinkels kunt inwisselen. We stelden de lijst samen van de leukste interieur winkels. Bekijk daarvoor het artikel VVV cadeaubon inwisselen.

Let op dat deze bonnen kunnen verlopen, en die van Praxis is alleen in de winkel te gebruiken. (lees ook over de andere voorwaarden zoals de geldigheidsduur van de cadeaubonnen).

Service voor Cadeaubonnen

Heb je een cadeaubon of cadeaukaart in je laatje liggen? Sinds kort bestaat Giftomatic. Dat is een dienst die ervoor zorgt dat je je bon niet meer vergeet. Ze mailen elke week hele leuk productsuggesties voor de cadeaukaart die jij hebt.

Heb je dus nog een cadeaukaart liggen? Meld je dan aan bij Giftomatic.

Tegenwoordig accepteert Giftomatic ook verlopen cadeaukaarten, zodat je er toch nog iets aan hebt.