Over deze site


sander-interieur-ideeenMijn naam is Sander. Toen ik in 2011 samen met mijn vriendin ons eerste huis kocht, moesten we nog veel nieuwe leuke inrichting kopen. Ik besloot wat tijdschriften door te nemen, wat interieur boeken te kopen en we struinden elk weekend outlets af.

Plots kwam ik erachter dat een nieuwe hobby was geboren. Ik besloot om de leukste tips en inspiratie te gaan bundelen op een website, aangezien ik dacht dat misschien meer mensen het leuk zouden vinden om wat tips te lezen.

De toekomst van interieur-ideeen.com

Inmiddels wonen we geruime tijd in onze woning in het mooie Haarlem, vlakbij het station. Ook al is ons huis nu leuk ingericht, we blijven er lekker mee bezig. Mede daarom blijf ik lekker veel tijd steken in de website. Alle leuke reacties motiveren mij enorm om de site nog verder uit te breiden, en er de fijnste inspiratiebron voor interieur van te maken.

Tips ontvangen op je mail

Als je het fijn vindt om geregeld een nieuwe tip te ontvangen op de mail, dan kun je je inschrijven voor de mailinglijst. Per jaar ontvang je zo’n 10 mailtjes, mochten ze niet bevallen dan ben je er met 1 klik weer van af.

Als welkomst cadeautje ontvang je een eBook met 100 woonkamer voorbeelden.

eBook interieur

Na het enorme enthousiasme rond het eBook met de 100 woonkamer ideeen ben ik doorgegaan met het volgende eBook. Ik heb avonden doorgewerkt om mooie foto’s te vinden (rechten zijn afgekocht hoor ;P) die passen bij de interieur ideeen die ik heb opgedaan de afgelopen jaren.


Update: Ik heb het eBook uitgebreid en compleet vernieuwd. Hij is nu nog beter, en ik vraag er nog maar 12,95 voor. Dat is niet veel duurder dan het gemiddelde woonmagazine in de supermarkt, en dan staan in mijn eBook niet eens reclames!

Klik hier voor meer info over het eBook.

Sponsors Interieur-ideeen

Dankzij het eBook, maar ook dankzij diverse sponsoren lukt het ook om van interieur-ideeen.com een echt bedrijfje te maken. Je ziet natuurlijk hier en daar advertenties, en af en toe verschijnt er een artikel (door mij geschreven) met een verwijzing naar een product. Ik selecteer deze partijen zorgvuldig, soms word ik benaderd door online casino’s en dat doe ik dus niet!

Veel plezier en succes

Ik hoop dat je het leuk vind, mocht je op of aanmerkingen hebben mail mij gerust op sander [at] interieur – ideeen .com

5 thoughts on “Over deze site”

 1. hallo,

  hele mooie voorbeelden.. (met name een hele mooie slaapkamer gezien.) maar nu is mijn vraag hoe weet ik waar het vandaan komt zodat wij evt hier kunnen gaan kijken?

 2. Prachtige foto’s, echter vind ik het jammer dat er niet vermeld staat waar je de getoonde producten kunt aanschaffen. Afbeelding 4 onder het kopje slaapkamer heeft (ik noem het maar kussens tegen de muur) waar kun je een dergelijk product kopen. Ik vind het echt een extra dimensie toevoegen aan de slaapkamer. Het zou geweldig zijn, indien iemand het wist. Bvd.

 3. Dat kan ik begrijpen Gregory. De foto’s haal ik van diverse bronnen en dan weet ik ook niet precies waar je die spullen kunt kopen. Zou inderdaad wel echt een toevoeging zijn. Ik ga er eens over nadenken hoe ik dat kan gaan doen.

 4. Goedemiddag,

  Via de site ‘geel.demooistekleur’ kwam ik terecht op jullie site. Willen jullie me svp laten weten of jullie een geel vloerkleed in de collectie hebben met de volgende specificaties:

  Het gaat specifiek om een koele, niet al te uitgesproken kleur geel.(zacht, pastelachtig, koel geel dus).

  Afmeting: 250/250, eventueel 200/200 en alles wat daar tussen ligt. In ieder geval vierkant.
  Bij grote voorkeur zou ik wat kleine staaltjes ontvangen van de kleur. Daarbij svp ook de prijs en afmeting.

  Ik hoor graag van u.
  Vriendelijke groet,
  Hilda van de Bree
  Maarten Schrijverlaan 19
  3526 XW Utrecht
  telnr 06 54 625 798

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *