Iedereen heeft wel een bepaalde smaak wanneer het aankomt op een badkamer. Zo bestaan er een aantal unieke badkamerstijlen die bij jouw stijl moeten passen. Van industriële badkamers tot natuurlijke badkamers. Om je wat inspiratie te geven hebben we een aantal unieke badkamerideeën op een rijtje gezet.

Industriële badkamer

Het grootste kenmerk van een industriële badkamer is dat het robuust is en er materialen in voorkomen zoals beton, staal en hout. Door het gebruik van deze materialen, kan er een unieke industriële badkamer worden gecreëerd. Denk bijvoorbeeld aan een design roestvrijstalen kraan boven jouw wastafel en badkuip. Ook geeft een ouderwetse baksteen-look een industrieel uiterlijk voor jouw unieke badkamer.

Natuurlijke badkamer

Een natuurlijke badkamer kan op verschillende manier worden bekeken, maar is ook zeker wel een unieke badkamer. Zo vind je in een natuurlijke badkamer veel ‘natuurlijke’ elementen, zoals veel groen, hout en bijvoorbeeld natuursteen. Zo kun je met een mooie tropische plant of met meerdere kleine plantjes echt het buitengevoel naar binnen halen en zorgt het voor een fris gevoel. Ook met veel accessoires van hout en het spelen met licht voel het net alsof je middenin de natuur staat.

Luxe badkamer

De naam verklapt al een beetje wat een luxe badkamer inhoudt. Deze unieke badkamer straalt een en al luxe uit en je komt er echt tot rust. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke vloerverwarming, zodat het lopen op blote voeten altijd comfortabel is. Daarnaast is een inloopdouche met regendouche een echte musthave en ook een Sunshower kan niet ontbreken. Deze zorgt niet alleen voor een aangename warmte, maar stimuleert ook het aanmaken van de vitamine D in je lichaam. Naast al deze luxe kun je kiezen voor een design vrijstaand bad en unieke accessoires zoals muziek of een tv in jouw unieke badkamer.

Combineer het!

Ga je voor een compleet unieke badkamer, dan kun je altijd gaan voor een combinatie van verschillende stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een industriële badkamer met natuurlijke elementen. Zo passen de robuuste delen perfect bij het frisse van een natuurlijke badkamer. Uiteraard kun je elke badkamer uitrusten met luxe elementen en technische snufjes. Zo ontstaat er helemaal een unieke badkamer.

Wanneer je op zoek bent naar een unieke badkamer is het aan te raden om inspiratie op te doen in een badkamer showroom. Laurens Badkamers heeft een compleet vernieuwde showroom in Nijverdal met een ruim aanbod aan badkamermeubels en sanitair. Door advies op maat stel je gemakkelijk jouw eigen unieke badkamer samen.