Soms wil je het interieur in een kamer opfrissen, zonder gelijk het complete meubilair te vervangen. Laat die meubels dan vooral lekker staan en kies voor enkele nieuwe accessoires en…een nieuw kleurtje op de muur. Want met ander behang, ziet een ruimte er direct heel anders uit.

Als je de muren écht tot leven wilt brengen, bestaat ook dit toffe apparaatje: de Scribit. Die zorgt elke keer weer voor een nieuwe muurtekening.scribit

(meer info over dit kickstarter project vindt je hier)

Keuze genoeg

Behang is er in allerlei soorten en maten. Van effen kleuren tot indrukwekkende prints en van subtiel bedrukt tot levensgroot fotobehang. Wat het beste past bij jouw interieur bepaal je zelf.

Eerst even goed rondkijken loont in ieder geval de moeite. Wellicht koop je wel iets heel anders dan je oorspronkelijk van plan was.

Breng je muren tot leven

Wil je, behalve de kleur op de muur, verder weinig aan het interieur veranderen? Kies dan voor een behang in een kleurtint die past bij de huidige meubels en accessoires.

Heb je nu iets rustigs? Denk dan eens out of the box en kies voor behang met print in dezelfde kleurstijl. Dat brengt je kamer tot leven!

De beste combi

Van toffe prints op de muur krijg je nooit genoeg. Maar pas wel op dat je niet overdrijft. Eén muur met fotobehang of een zeer aanwezige print is in de meeste gevallen wel genoeg. Combineer dit met rustiger behang op de overige muren, dan knalt de bijzondere muur er extra goed uit. En ben je na een tijdje toch weer toe aan iets nieuws? Dan hoef je enkel die ene muur maar opnieuw te behangen.

Nieuw behang met één druk op de knop

Om jouw nieuwe behang aan de muur te krijgen zullen je handen uiteraard even uit de mouwen moeten komen. Op maat snijden, met lijm bestrijken, plakken… Hoe vaker je het doet, hoe beter en sneller je wordt! 

behang kopen

Behangrollen bestellen is gelukkig stukken eenvoudiger. Vanachter je computer bestel je met één druk op de knop jouw favoriete nieuwe behang. Zoals bijvoorbeeld het te gekke behang van Cole and Son. Online vind je dagelijks het grootste aanbod en kun je keer op keer iets nieuws uitkiezen voor een van de kamers in huis.