Een huis of een kamer leuk inrichten kost vaak best wel veel tijd, dus je wilt er graag zo lang mogelijk van kunnen genieten! Soms ben je wel een heel seizoen bezig om de juiste look en feeling in je woonkamer te krijgen. Zeker als je het zelf doet, geeft het achteraf een goed gevoel en echt het idee dat je zelf aan een eigen plekje hebt gewerkt.

Leuke accessoires

Vaak zijn de accessoires in een kamer de dingen die het pas echt persoonlijk maakt. Dat ene beeld van die reis of juist die foto van dat feest. Het zijn juist die kleine dingen die het vaak jouw huis maken. Deze spullen zijn vaak ook het meest waardevol, hoe klein ze soms ook zijn.

Waarde volle spullen

Naast de kleine dingen vallen de meubels ook altijd heel erg op in een ruimte. Veel mensen twijfelen daarom vaak voordat ze echt overgaan tot het kopen van een bankstel. Een bank doe je wel een paar jaar mee, dus het moet wel een meubel zijn dat je over een paar jaar nog mooi vindt. Daarbij is het belangrijk dat je een goede inboedelverzekering hebt. Mochten de kids de bank versierd hebben met viltstiften, dan kun je bij deze verzekering geld terug vragen voor een nieuwe bank.

Kleuren combineren

De meeste mensen hebben een aantal kleuren waarbij ze zich het meest op hun gemak voelen. Voor de een is dat aardetinten, de ander wil juist weer harde moderne kleuren. Ga eens naar een woonwinkel en probeer de verschillende woonkamers uit die daar opgesteld staan. Welke woonkamer vind je het mooist? Welke kleuren heeft die ruimte? Op die manier kun jij de kleuren kiezen die het beste bij jou passen.

Bron Pinterest: http://pinterest.com/pin/111534528244550480/