Soms komen er van die nieuwe dingen op de markt, waarvan je je afvraagt waarom ze niet al veel langer bestaan. Blox-it is zo’n product. 

Er zijn tegenwoordig talloze mooie wanddecoratie producten te koop die je kunt personaliseren. Het coole aan Blox-it is dat het je op elk gewenst moment wijzigingen kunt aanbrengen, door het herplaatsen van de blokjes of door nieuwe te bestellen.

blox-it-wanddecoratie
De Blox-it is aanpasbaar, en is echt een pareltje aan de wand

Het concept van Blox-it

Het concept is dat je een houten plaat aan de wand bevestigt, en daarop allemaal kleine of grote blokken kunt plaatsen met het foto materiaal.

Je kunt allerlei verschillende formaten kiezen, en het coole is dat je zelf de compositie kunt bepalen.

bloxit-voorbeeld
Je kunt elk blok klikken waar je wilt

De techniek is zelfs gepatenteerd en ontwikkeld door de mensen achter Eprint (die verzorgen veel visuele producten voor bedrijven). Het is pas net een paar maanden op de markt.

Wat kost zoiets dan? Je betaalt 199 euro voor de complete set en er zijn verschillende formaten. Losse blokken bijbestellen kan tussen de 19 euro voor het kleinste formaat, en 40 voor de grootste.

prijzen bloxit 2016
Prijzen van Blox-it in 2016

Ik heb er een besteld met onze trouwfoto’s, en ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit. De blokken zijn lekker zwaar, wat gewoon lekker en robuust aanvoelt.

Veel canvas producten zijn mooi, maar als je van dichtbij kijkt dan is de printkwaliteit toch niet superscherp. Dat is anders bij de Blox-it blokken, die zijn haarscherp en licht gematteerd. Zoals je merkt ben ik er heel enthousiast over.

Reacties van mijn gasten

Iedereen die bij ons thuis langskomt, neemt echt even de tijd om naar de foto’s te kijken. Velen waren ook bij de bruiloft (in Barcelona!) dus vinden ze het leuk om even terug te kijken op die bijzondere dag.

De reacties op de Blox-it zijn unaniem: wow wat een mooi product, hoe heet dit?

Een aantal vrienden hebben al aangegeven er ook een te gaan bestellen. Het is op dit moment dé aandachttrekker in onze woning 🙂

Okay, we hadden echt een topfotograaf en de foto’s zijn van een heel hoog niveau. Maar dat past ook bij de Blox-it. Je wilt zo’n product natuurlijk voorzien van hoge kwaliteit foto’s.

Voorbeelden

Hieronder nog wat voorbeelden van de Blox-its.

blox-it voorbeeld

blox-it voorbeeld

schermafbeelding-2016-10-09-om-14-10-00

Blox-it zelf maken en bevestigen

Wat heb je nodig om zelf een Blox-it te maken? Een beetje tijd en in elk geval een set aan mooie foto’s. Je kunt starten met 4 foto’s minimaal, tot 16 foto’s maximaal. Het uploaden van de foto’s gaat makkelijk, de max is 20MB.

Kijk anders zelf hier hoe het werkt.

Ik vond zelf de editor ietwat aan de kleine kant, maar uiteindelijk is het positioneren van de foto’s helemaal goed gegaan.

Het ophangen van de Blox-it ging prima, met een handige instructiesheet.

schermafbeelding-2016-10-09-om-14-19-33

Het kwam neer op 4 gaten boren en de plaat tegen de wand bevestigen. Daarna komt het leukste: het vastklikken van de blokken.

bloxit bevestigen
Het leukste is het vastklikken van de blokken in de wandplaat (ps: dit zijn niet mijn eigen foto’s)

Geweldig blij mee!

Wil je er zelf een bestellen, dat kan dus hier.