Echte buitenliefhebbers kunnen in de lente- en zomermaanden hun hart ophalen. Tuinsets worden tevoorschijn gehaald, bloemen gezaaid en de barbecue opgepoetst. Het buitenleven kan weer beginnen!

Zitten of loungen?

Ben je toe aan nieuwe tuinmeubels, dan shop je die het liefst zo snel mogelijk. Des te langer kun je er dit jaar van genieten. Of je daarbij kiest voor een standaard tuinset of een loungeset hangt af van het gebruik.

kleine tuin 4

tuintrends 2015

Wil je deze zomer vaak uitgebreid tafelen en barbecuen met vrienden, dan is een goede eettafel met comfortabele stoelen het handigst. Zeker met kinderen is het dan slim om een goede tuintafel aan te schaffen.

tuinmeubeltrends 2017

Ben je meer het type voor ‘eten met je bord op schoot’, koffiemomentjes in de tuin en avonden lang wijntjes drinken in de achtertuin? Chill deze zomer dan op een nieuwe loungeset. Hoe meer vrienden je verwacht, hoe groter de loungebank die je moet kiezen, maar dan heb je ook wat. Laat de bank binnen maar wachten tot het winter is, deze zomer zitten we buiten!

TIP: Check de tuinmeubels van Biano en ontdek wat het beste bij je past. Er valt veel te kiezen op het gebied van stijl, materiaal en kleur.

teak tuinmeubelen

Lekker veel groen

Met tuinmeubels en accessoires kun je er voor zorgen dat je tuin een verlengde wordt van je zitkamer binnen. Zeker als je daarbij kiest voor eenzelfde stijl. Maar eenmaal buiten wil je, behalve veel zonnestralen, veel groen om je heen. Heb je nog lege plekken in de tuin, dan is het tijd voor een rondje tuincentrum.

Van vaste planten heb je jarenlang plezier. Voor meer kleur kies je planten die een lange bloeitijd hebben en op je terras gebruik je bloempotten om het groen dichtbij je tuinset of loungeset te hebben. Met een beetje geluk kun je vanaf jouw favoriete plekje de bloemen ruiken. Dat is pas genieten.

tuinmeubelen teak

Decoratie in je tuin

Om net wat meer ’thuis-gevoel’ in de tuin te creëeren maak je de inrichting van de tuin compleet met wat sfeervolle tuinaccessoires van bijvoorbeeld Biano of een andere leuke webshop. Van mooie plantenbakken tot vogelbadjes en van tuinfakkels tot buitenvloerkleden…wat de inrichting van je tuin betreft kun je met decoratie alle kanten op!

tuin ideeen gekleurde potten