Luxe en moderne interieurs zijn er in heel veel soorten en maten. Wat ze gemeen hebben is vakmanschap, gedurfde keuzes en net dat beetje extra wat de ruimte bijzonder maakt. Wil je genieten van een luxe gevoel in je moderne woonkamer? Met onze tips kun je binnenkort elke dag relaxen in een opvallend, modieus en exclusief design interieur.

Een woonkamer vol luxe

De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis en verdient daarom ook de nodige aandacht. Het is ook de perfecte kamer om echt uit te pakken met een exclusieve inrichting. De keuze in kleur en materiaal is daarbij erg belangrijk. Door strakke materialen en lijnen te gebruiken, wat glans toe te voegen en te kiezen voor neutrale kleuren als grijs, wit en zwart, oogt je woonkamer niet alleen luxe, maar ook heel modern.

Moderne meubels zetten de toon

Bankstellen zijn een van de belangrijkste meubelstukken in je interieur. Een modern bankstel mag in je luxe en moderne interieur dan ook zeker niet ontbreken. Houweling Interieur biedt bankstellen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Hoe strakker de lijnen van jouw nieuwe bank, hoe luxer en moderner de uitstraling. Ga voor grijs, wit of zwart en voeg eventueel kleur toe met accessoires in de woonkamer.

Luxe dineren in je eigen huis

Bevindt de eethoek zich in dezelfde ruimte als de woonkamer? Dan wil je ook daar zorgen voor een stijlvolle, moderne look. Met luxe eetkamerstoelen aan een grote, tafel zit je zeker goed. Plaats op de eettafel een grote vaas met (gedroogde) bloemen, een moderne tafellamp of een luxe loper om het geheel compleet te maken.

Het zit ‘m in de details

Hoewel een modern interieur over het algemeen weinig tierelantijnen bevat, zit die echt luxe uitstraling ook in de details. Denk aan de lamp die je boven de eettafel hangt, de kunst aan de muur, het tapijt in de zithoek en het wijnrek bij de eettafel of keuken. Door steeds te kiezen voor hoogwaardige materialen, neutrale kleuren en strakke lijnen zorg je voor een goede match. Zo straalt jouw luxe en moderne woonkamer die exclusieve sfeer en rust uit waar jij naar op zoek bent.

Extra luxe comfort dankzij domotica

Wil je meer dan alleen een luxe uitstraling? Dan kun je ervoor kiezen om zoveel mogelijk verlichting en elektrische apparaten te bedienen met domotica. Dit zorgt voor een flinke dosis luxe comfort! Met een druk op de knop pas je de verlichting aan, sluit je de gordijnen of zet je de radio aan. Ideaal!