In de basis zijn er drie verschillende soorten verlichting. Allereerste is er het basislicht, dit is de lamp die je aandoet als je binnenkomt. Met dit basislicht wordt de ruimte meteen goed verlicht. Ten tweede is er het accentlicht, hiermee accentueer je een plek die nog wat extra verlichting nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoek bij je bank. Ten slotte is er nog het sfeerlicht, hiermee creëer je de sfeer in jouw woning. Binnen je woning hebben je al deze drie verschillende soorten verlichting nodig. Een huis met bijvoorbeeld alléén sfeerlicht zal niet goed verlicht zijn, sfeerlicht is namelijk geen fel licht. Denk er bij het kopen van nieuwe verlichting aan wat voor jou van toepassing is, dan weet je zeker dat je het gewenste effect creëert.

De zoektocht

Nu je weet wat je precies met je nieuwe verlichting kunt bereiken is het tijd voor de zoektocht naar jouw perfecte lamp. Ga je bijvoorbeeld voor een hanglamp, tafellamp, vloerlamp of wandlamp? En welke stijl moet deze lamp precies hebben? Tegenwoordig is er zowel offline als online voldoende inspiratie te vinden. Voor het kopen van nieuwe verlichting hoef je eigenlijk de deur helemaal niet meer uit, je kunt gewoon speuren naar jouw favoriet vanaf de bank. Een leuke partij om je zoektocht naar jouw perfecte verlichting te starten is Sfeer.nl. Hier vind je heel veel verschillende soorten verlichting voor in huis. Krijg je keuzestress van alle verschillende mogelijkheden? Zet dan allereerst eens je wensen op een rijtje. Hierbij noteer je bijvoorbeeld je budget, je woonstijl en het type lamp. Dit maakt jouw zoektocht alweer iets overzichtelijker!

Sfeer.nl

Staan al je wensen genoteerd? Maak op de website gebruik van de handige filteropties en geef op deze wijze jouw wensen en eisen door. Zo vind je snel en eenvoudig een lamp die helemaal past bij jouw smaak. Wanneer je de lamp online besteld wordt deze bij jou thuis geleverd, je hoeft er de deur dus helemaal niet voor uit. Bij orders vanaf €75,- is de verzending door Sfeer.nl kosteloos. Wil je toch liever een lamp in het echt bekijken? Sfeer.nl heeft ook een winkel in Zwolle en Assen. Breng een bezoekje aan één van deze fysieke winkels, bekijk de lamp in het echt en kies dan jouw favoriet.