Hoewel er veel verschillende soorten binnen- en buitendeuren verkrijgbaar zijn, zie je in de meeste huizen toch vooral standaard deuren. Daar is natuurlijk niets mis mee. Toch kun je ook de meest gewone deuren iets heel unieks geven!

Een likje verf

Een snelle manier om een deur een nieuwe look te geven is met verf. Of je daarbij kiest voor een neutrale kleur of juist iets opvallends hangt af van je interieur. Je kunt ook krijtbordverf of magneetverf gebruiken, dan geef je de deur direct een extra functie als mededelingenbord of verzamelplaats voor kaartjes en kindertekeningen.

Pimp de deuren met een deurposter

Een originele manier om je deur te decoreren is het plaatsen van een deurposter. Deze poster is perfect op maat voor op de deur en kan voorzien worden van iedere afbeelding. Kies een standaard plaat of ga voor een foto uit eigen archief.

Met een foto op deurposter tover je zelfs de meest saaie deur om tot een toffe blikvanger. Je gaat voorbij aan de functie van de deur en betrekt het oppervlak echt bij je interieur. Daarmee kun je een heel verrassend en stijlvol geheel creëren.

Een deurposter op de kinderkamer

Een deurposter is ook echt een aanrader voor op tiener- en kinderkamers. Bij een kinderkamer met een thema kun je de juiste stijl en kleur laten terugkomen op de deur. Tieners willen misschien liever een deurposter met hun favoriete acteur, een vakantiefoto met hun vrienden of een stoere afbeelding van een ruig landschap of een drukke stad. Alles kan en voor iedere deur kun je een andere plaat kiezen.

De finishing touch voor deuren met slot

Heb je de smaak van het personaliseren te pakken? Maak dan voor de deuren met slot een bijpassende sleutelhanger met foto. De kracht van een pakkend interieur zit ‘m in de details en zo’n foto sleutelhanger is een mooie finishing touch voor jouw gedecoreerde deur.