Ben jij nog op zoek naar een mooi tv-meubel, maar weet je nog niet precies wat je wilt? Dat is helemaal niet zo gek, want er zijn talloze opties waar je uit kunt kiezen. Een tv-meubel is een vrij centraal meubelstuk in Nederlandse interieurs, dus deze valt best wel op. Het is daarom niet zo gek dat je goed nadenkt over wat voor soort meubel je kiest. We helpen je graag een handje op weg en hebben de mooiste tv-meubels voor je op een rijtje gezet. Hopelijk maakt dat de keuze iets makkelijker, of doe je wat inspiratie op!

Een industrieel dressoir

Als jij echt van een stoer interieur houdt, kun je kiezen voor een industrieel dressoir. Vaak wordt er bij dit soort meubels staal met hout gecombineerd. Het is wel een vrij donker kleurpallet, dus daar moet je van houden. Via Giga Meubel kun je ontzettend veel soorten industriële tv-meubels vinden. Je kunt zelf kiezen voor een modernere variant of juist voor eentje die er meer retro uitziet. Beide varianten vallen namelijk onder de industriële interieurstijl.

Minimalistisch en strak

Als je niet houdt van allemaal extraatjes en je wilt het graag zo strak mogelijk houden, kun je kiezen voor een minimalistisch tv-meubel. Dit is een meubel zonder al te veel poespas, misschien een of twee opberglades, welke er te allen tijde opgeruimd uitziet. Kijk bijvoorbeeld voor een net, houten meubel of misschien wil je een luxere variant met een hoogglans afwerking. Houd de omgeving ook lekker ‘clean’ en decoreer dit meubel niet te veel. Zo kun je deze ook gemakkelijk en snel afstoffen, wat ook een gigantisch voordeel is.

Een inbouwkast

Als je een kleine woonkamer hebt en je nog wat bergruimte mis, dan kun je voor een volledige tv-kast gaan. Deze kun je bijvoorbeeld over de gehele wand uitstrekken, waardoor je ontzettend veel kleine kasten creëert. Hier kan je televisie in het centrum geplaatst worden. Niet alleen ontzettend praktisch, maar ook nog eens stijlvol. Je kunt zelf kiezen of je deurtjes plaatst om de boel te verdoezelen of juist decoratie tentoon wilt stellen. Een speelse afwisseling is natuurlijk ook mogelijk, zodat je echt het beste van twee werelden in huis hebt staan.