De temperaturen beginnen weer te stijgen en dat betekent dat de tuin weer het favoriete plekje wordt. De tuinstoelen worden weer uit de schuur gehaald en de winterjassen worden ingeruild voor zwemkleding. Maar wat heb je aan zwemkleding als je geen zwembad hebt? Nog geen zwembad in de tuin? Een zwembad kopen zal vanaf vandaag een nieuwe taak op je takenlijstje zijn.

Een zwembad uitkiezen is nog best wel een klusje. Hoe groot moet het zwembad zijn? welke functies moet het zwembad hebben en van welk materiaal moet het gemaakt zijn. En ga je voor een simpel zwembad of iets meer luxe? Het assortiment van zwembaden is groot en dat maakt het moeilijk kiezen.

Daarom speciaal voor jou de mogelijkheden op een rijtje. Dit zijn de zwembaden waar je uit kunt kiezen.

  1. Intex Easy set
  2. Intex Metal frame
  3. Intex Ultra frame
  4. Intex Prism Frame
  5. Stalen zwembad
  6. Houten zwembad

Intex Easy set.

Het woord zegt het eigenlijk al. Easy set is het meest simpele en goedkope zwembad die er is. Maar zeker niet de minste. Easy set is gemaakt van duurzaam Pvc met een gerasterde binnenlaag. De opblaasbare rand zorgt ervoor dat het extra comfortabel is en houd het zwembad in de juiste vorm. De easy set zwembaden zijn niet de grootste zwembaden waardoor ze ook geschikt zijn voor kleinere tuinen. En dan staat hij ook nog eens binnen 15 minuten klaar om gevuld te worden. Wat wil je nog meer?

Intex Metal frame

De intex metal frame zwembad is te herkennen aan de gegalvaniseerde staalconstructie en heeft een sterke 3-laagse wand. Hierdoor behoudt de wand zijn vorm. De intex metal frame zwembad is te verkrijgen in zowel de rechthoekige versie als een ronde versie. Het voordeel van de rechthoekige versie is dat hij minder ruimte inneemt, waardoor hij ook geschikt is voor kleinere tuinen. Binnen 30 minuten is het zwembad al vulklaar.

Intex Ultra frame

De Intex Ultra frame zwembaden zijn gemakkelijk op te zetten en binnen ongeveer 45 minuten vulklaar. De wand blijft steeds in vorm door de sterke ovalen buizen constructie die zorgt voor extra stabiliteit van het zwembad. De Intex Ultra XTR frame zwembaden zijn de sterkste en duurzaamste binnen hun assortiment. Wil je lang genieten, dan is een intex zwembad dus een goede keus.

Voor de zwembaden van Intex ultra frame geldt ook dat de zwembaden zowel in de ronde als rechthoekige versie verkrijgbaar zijn.

Intex Prism frame

De intex Prism frame zwembad is een zwembad dat garant staat voor urenlang waterplezier in uw tuin. Ook deze zijn net als de Ultra frame zwembaden makkelijk op te zetten en binnen ongeveer 45 minuten vulklaar. De Intex Prism frame zwembaden zijn te verkrijgen in zowel ronde, rechthoekige als vierkante vormen. Ook hier geldt voor dat de rechthoekige en vierkante vormen minder ruimte innemen dan de ronde waardoor ze ook geschikt zijn voor kleinere tuinen.

Stalen zwembad

Stalen zwembaden zijn in alle soorten, maten en series te verkrijgen. Je kan zowel kiezen uit Interline modellen als Splasher modellen. Beide modellen bestaan uit zeer stevige zwembaden. Ze zijn zo stevig dat je ze zelfs in de winter kan laten staan. Een ander voordeel is, is dat ze ook te gebruiken zijn als inbouwzwembad. Daarnaast zijn ze in verschillende vormen en maten te verkrijgen. Luxer dan dit is bijna niet te krijgen.

Houten zwembad

Toch mogen we met een houten zwembad ook wel van luxe spreken. Een bijkomend voordeel aan een houten zwembad is dat het er ook nog eens erg leuk uitziet. Naast dat het duurzaam wordt gebouwd, in verschillende vormen en maten te verkrijgen is en hij makkelijk in elkaar te zetten is, zit er ook nog eens 10 jaar garantie op. Ideaal dus om een aantal zomers door te brengen en af en toe eens even een lekkere duik te nemen.