Als je vakantie voorbij is en je weer thuis op de bank zit wil je dat vakantiegevoel graag zo lang mogelijk vasthouden. Gelukkig heb je de foto’s nog! Stuk voor stuk vertellen ze een verhaal, een herinnering aan een prachtige, avontuurlijke of leuke vakantie. Je mooiste foto’s verdienen een plekje in je interieur. Moeilijk kiezen? Combineer een aantal foto’s tot fotocollage en hang die als wanddecoratie aan je muur.

Kies de beste vakantiefoto’s

Bij het maken van een fotocollage kies je vaak foto’s die goed bij elkaar passen. Denk daarbij zeker ook eens wat meer out-of-the-box. Er zijn allerlei combinaties te verzinnen, zoals:

  • Foto’s van je favoriete mensen
  • Afbeeldingen van de mooiste locaties
  • Foto’s die op verschillende manieren steeds hetzelfde onderwerp hebben (bijvoorbeeld een geparkeerde fiets, je voeten of de tent)
  • Platen met dezelfde kleurstelling
  • Foto’s met hetzelfde thema (bijvoorbeeld bloemen, bos, strand of boten)
  • Foto’s die een bepaald gevoel bij je losmaken

Natuurlijk kun je bovenstaande onderwerpen ook combineren om een meer overall weergave van je vakantie of weekendje weg te maken.

fotocollage vakantiefoto's
Fotocollage met sfeerbeelden van een mooie vakantieherinnering

Hoe maak je een fotocollage

Een echte doe-het-zelver gaat misschien het liefst aan de slag met afgedrukte foto’s, een schaar en lijm. En daar is niets mis mee! Maar gelukkig bestaan er ook makkelijkere manieren om een fotocollage te maken.

Zo maak je bij Albelli bijvoorbeeld een fotocollage met een paar simpele klikken met je muis (nu zelfs met 20% korting!).

Het leuke is, dat je dan ook meer keuze hebt in materialen: canvas, aluminium, hout, plexiglas en forex.

Kies een materiaal dat past bij de uitstraling waar je naar op zoek bent én bij je interieur. Zo integreer je de fotocollage wanddecoratie perfect in je huiskamer, slaapkamer of kantoor.

Fotocollage vakantiefoto's
Je mooiste vakantieherinneringen verzameld

Hoe groter de wanddecoratie, hoe meer foto’s je kunt kiezen

Foto’s aan de muur wil je het liefst van een aardig formaat. In een collage zijn foto’s vaak kleiner dan wanneer je een enkele foto laat afdrukken. Hoe groter de wanddecoratie is die je bestelt, hoe meer foto’s er op kunnen.

Selecteren, klikken en slepen

In het programma van Albelli kun je zelf kiezen hoeveel foto’s je wil, en hoe ze verdeeld moeten worden. Daarna is het een kwestie van foto’s slepen tot je fotocollage precies is zoals jij hem hebben wil. Nog even en je kunt iedere dag nagenieten van je fantastische vakantie…

fotocollage vakantiefoto's
Een fotocollage met het ultieme vakantiegevoel

Toch teveel foto’s?

Kom je er achter dat je zoveel mooie vakantiefoto’s en herinneringen hebt dat ze niet in één fotocollage te vangen zijn? Kies dan de mooiste voor aan de muur en doe de rest in een fotoboek. Die kun je trouwens ook kant en klaar bij Albelli bestellen, nu met 15% korting (gebruik hiervoor de kortingscode: AFF15%FB).

Wil je voor je fotoboek liever wél met lijm aan de slag en de foto’s zelf inplakken? Als je meer dan 80 foto’s laat afdrukken krijg je ook daarop 20% korting (met kortingscode: FOTOS20PR). Deze codes zijn geldig t/m 31 augustus 2017!