De keuken is een plek waar vaak veel gebeurt. ’s Ochtends rent het hele gezin vanuit alle hoeken van het huis de keuken in. Voor een snelle bak koffie aan het aanrecht, het lezen van de krant aan de eettafel of het eten van een geroosterde boterham met pindakaas terwijl je lekker naar buiten kijkt om de dag rustig te starten. ’s Avonds komt iedereen aan diezelfde tafel weer samen. Om te eten, maar ook om de dag te bespreken. De gezelligheid wordt natuurlijk vooral bepaald door de mensen die aan tafel zitten, maar hoe maak je nu van die keuken en eethoek ook voor het oog een gezellige ruimte?

keuken

Schijnt de zon? Naar buiten!

In sommige woningen is de tuin een verlengde van de eethoek of keuken. Met openslaande tuindeuren creëer je zo een extra stuk eethoek. Wij vinden het dan ook heerlijk om al vanaf de vroege lente buiten te tafelen. Ontspannen onderuitgezakt op een loungeset of aan een gedekte tafel met familie of vrienden. Een tuinmeubel van VidaXL past in iedere tuin, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Zie jij jezelf al zitten aan je nieuwe tuintafel? Barbecue aan, een fijn gezelschap om je heen in een zonovergoten tuin. Ultiem genieten!

tuin interieur tuinset

Ook binnen aan de keukentafel maken we het gezellig

Wanneer de weergoden ons minder gunstig gezind zijn, maken we het natuurlijk gewoon binnenshuis gezellig. Maar welke keukentafel past in jouw interieur en bij jouw levensstijl? Twee senioren die graag puzzelen aan tafel zullen voor een ander soort tafel kiezen dan een jong gezin met drie peuters en een hond die overal tegenaan loopt. In een grote, langwerpige ruimte komt een rechthoekige tafel goed tot zijn recht. In een kleine kamer kun je beter kiezen voor een ronde of vierkante tafel. Op deze manier is er voor iedere ruimte de geschikte keukentafel te vinden!

keuken

De tuinmeubelen en tafels keuzehulp

Zóveel opties. Wij kunnen ons voorstellen dat je het even niet meer weet en door de bomen het bos niet meer ziet. Daar heeft VidaXL gelukkig een oplossing voor: namelijk een super gemakkelijke keuzehulp tool. Heb jij dus geen idee waar je moet beginnen met het uitzoeken van nieuwe tuinmeubelen of een andere eettafel? Doe de quiz op de website van VidaXL! De keuze voor de vorm, het materiaal, de kleur, het doel en de stijl van de tafel wordt op deze manier een stuk makkelijker gemaakt.