Van planten en bloemen krijg je nooit genoeg. Van een groene tuin kun je het hele jaar genieten en wie genoeg groen naar binnen haalt waant zich ook daar in een stukje natuur. Botanische interieurs zijn bovendien helemaal in! Maar al dat groen moet wel een goed plekje krijgen. Onze tip? Polyester plantenbakken. Perfect voor buiten én binnen.

polyester plantenbakken tuin

Stijlvolle plantenbakken voor in huis

In huis of kantoor wil je graag wat groens. Een aantal kleine kamerplanten op de vensterbank of in de kast bijvoorbeeld. Of juist een grote groene kamerplant in een hoek naast de bank. Die planten vragen om een stijlvolle plantenbak. Polyester plantenbakken zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, vormen en maten en daarom heel geschikt.

polyester plantenbak binnen

TIP: Kies plantenbakken in een vorm en kleur die past bij je interieur, zodat de plantenbak niet uit de toon valt. Of kies juist een plantenbak in een opvallende, contrasterende kleur en maak van jouw kamerplant een echte blikvanger.

Haal de natuur heel dichtbij

Plantenbakken in de tuin zijn ideaal wanneer je een meer dynamische tuin wil creëeren. Door de plantenbakken werk je automatisch met verschillende hoogtes en dat zorgt voor een speelse look. Ook wanneer je geen bloemenperkjes in de tuin hebt zijn plantenbakken een uitkomst. Vul de bakken met de meest kleurrijke bloemen voor een ware bloemenzee in de tuin. 

TIP: Zittend op een terras met de natuur om je heen is heerlijk. Verdeel daarom enkele plantenbakken zorgvuldig over je terras voor rust, ruimte én natuur. Houd daarbij wel rekening met looppaden en zitruimte en voorkom dat plantenbakken kunnen worden omgestoten.

Vrolijk je balkon op

Geen tuin, maar wel behoefte aan planten? Met de polyester plantenbakken bij Godu tuin kun je ook heel goed uit de voeten op een balkon. Vul de plantenbakken met vrolijke eenjarige bloeiers die volop bloeien in lente en zomer. Een vrolijk en decoratief geheel waar je iedere dag weer van kunt genieten.