Helemaal weg van industriële interieurs? Maak jouw interieur dan compleet met een industriële hanglamp. Fijn voor goede verlichting en een toffe blikvanger in iedere moderne woonkamer, eetkamer, keuken of kantoor.

Goede verlichting is belangrijk

De verlichting in een ruimte kan je interieur maken of breken. Goede verlichting is dus enorm belangrijk. Lichtpunten moeten goed verdeeld zijn en sfeer creëeren. Maar aan de eettafel of aan je bureau is het ook belangrijk dat je een lamp wat feller kunt zetten om goed te zien wat je aan het doen bent. Wel zo prettig als je ’s avonds nog wilt lezen, werken of met een hobby aan de slag gaat.

Een match met je interieur

Wanneer je je interieur met zorg hebt uitgedacht, moeten ook je lampen daar natuurlijk mee matchen. In moderne- en industriële interieurs is een industriële hanglamp dan een perfecte keuze! We zetten een aantal sterke punten van industriële hanglampen voor je op een rijtje:

  • Stoere, robuuste uitstraling door industriële afwerking
  • Stevig design
  • Geschikt voor LED verlichting
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren:
    beton, burned steel, roest en zwart
  • Perfecte match voor industriële- en moderne interieurs

Hoeveel lampen wil jij?

Bij het uitkiezen van een toffe lamp, is het belangrijk na te denken over hoeveel lichtpunten die ene lamp dan moet hebben. Er zijn hanglampen waar één lampje in gaat, maar er zijn ook bredere hanglampen waar bijvoorbeeld drie of vier lampjes in moeten. Afhankelijk van de maat van je tafel en van de exacte stijl die je mooi vindt kun je hierin een keuze maken. 

Industriële afwerking

Net als bij veel andere interieur-items zit ook bij hanglampen de echte kracht in de afwerking. Ook wat dat betreft valt er genoeg te kiezen. Een tof of ketting aan de lamp geeft echt een heel ander effect dan een gewoon snoer. En ook de kleur en of een lampenkap ruw of glad is maakt groot verschil in de uitstraling. Kijk daarom goed naar wat het beste past bij jouw interieur voor je een lamp kiest.

We zijn benieuwd welke industriële hanglamp er binnenkort bij jou in huis hangt!