Tweet about this on Twitter

eBook – de leukste interieur ideeen voor woonkamer en slaapkamer


Feit 1: Iedereen wil graag een prettig interieur

Feit 2: Kleuren combineren, een style kiezen en subtiele trucs toepassen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan!

Wil jij graag meer doen met je interieur, maar ben je af en toe door je inspiratie heen? Of kom je eigenlijk alleen tijdens het winkelen op goede nieuwe ideeën? Dan is het Interieur ideeen eBook voor woonkamer & slaapkamer een goede nieuwe bron van inspiratie.

Met het interieur ideeen eBook heb je een 100 pagina’s aan tips om je huis op te leuken. Zowel woonkamer als slaapkamer komen aan bod met prachtige foto’s.

ebook-2014-cover

 

Het eBook kost 12,95. Dat is niet veel meer dan een beetje woonmagazine, en die staan vaak vol met reclames (in dit ebook staat er niet een en je zou mij enorm supporten!)

Ik heb het helemaal zelf geschreven en het bevat een aantal unieke artikelen, en een selectie van het beste van wat ik op deze site heb gepubliceerd.

Wat lees je in dit eBook?

 • Hoe krijg je meer sfeer in je woonkamer
 • Hoe je je slaapkamer omtovert tot de fijnste plek in het huis
 • Combineer de juiste kleuren
 • Hoe bespaar je extreem veel op je huis inrichting, zonder dat je het er aan af ziet

Bij elke tip is een foto van hoge resolutie toegevoegd, zodat je meteen een voorbeeld hebt.


Enkele reacties van mensen die het boek al hebben besteld:

Wat een tips, wat een informatie en wat kan het een hulp zijn bij het inrichten van je woon- of slaapkamer.

(Anneke Kagchelland)

“Ik heb net je eBook gelezen en mijn eerst reactie is geweldig. Heel leuk. Ik kan niet anders zeggen. Het leest ook alsof jij het persoonlijk aan mij vertelt. Leuk en persoonlijk geschreven.”

(Gwen Hoever)


De voordelen van een eBook:

 • Directe download, je kunt meteen lezen
 • Je kunt het lezen waar en wanneer je maar wilt
 • Hij kan niet beschadigd of kwijtraken
 • Niet goed betekent geld terug (zonder gedoe)

Bekijk vast de eerste 6 pagina’s van het eBook:

Je hebt een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Een simpele email met daarin wat je niet goed vindt aan het eBook en het verzoek om je geld terug te krijgen is voldoende. Op basis van de reacties van de andere lezers ben ik ervan overtuigd dat het niet nodig is, en geef je daarom graag deze garantie.

Veelgestelde vragen over het eBook

Hoe lang duurt het voor ik het eBook kan lezen?

Zodra je betaalt hebt kun je het eBook direct downloaden. Je krijg automatisch een mailtje toegestuurd waarin de downloadlink staat. Mocht er er iets niet lukken, dan kun je mij altijd bereiken op info AT interieur-ideeen.com

Op welk apparaat kan ik het eBook lezen?

Ik bied het eBook aan in PDF formaat, dit is een standaard formaat dat je op elke computer kunt openen. Naast computers werkt het eBook ook op alle tablets zoals (iPads en Androids). Ook op eReaders is het eBook te lezen. PDF werkt altijd, maar ik biedt het eBook ook in ePub formaat aan. ePub formaat leest erg fijn op eReaders en tablets, omdat er allerlei handigheidjes in zijn verwerkt. In de bevestigingsmail krijg je duidelijke uitleg hoe je het eBook kunt openen, en hoe je het op het apparaat van jouw keus kunt zetten.

Wat gebeurt er als ik het boek vind tegenvallen?

Op basis van de reacties die ik heb gekregen op het eBook kan ik je verzekeren dat dat niet zal gebeuren. En dat doe ik dus ook: ben je niet tevreden dan krijg je je aankoopbedrag teruggestort.

Mag ik het eBook ook doorsturen aan anderen?

Je kunt dat inderdaad doen. Maar dat zou ik wel jammer vinden. Net als met echte boeken zit er een hoop werk en tijd in. De foto’s die erin staan waren voor mij ook niet gratis… Ga er dus respectvol mee om is mijn wens. Dat je hem aan je partner of beste vriendin laat lezen is geen probleem, want een gewoon boek kan ook doorgegeven worden in je huishouden. Publiceren op het internet raad ik overigens af, in de foto’s (waar ik voor betaald heb) zitten tags van het bedrijf waar ik ze gekocht heb. Zij kunnen het inernet afscannen op gebruik van die foto’s zonder geldige licentie en valsspelers beboeten.

Wat vond je van het eBook?


Interieur-ideeen.com heeft een nieuwe webshop geopend. Ter promotie geven we dit leuke vogelhuisje weg (je betaalt alleen de verzendkosten).

data-ad-format="link">

11 thoughts on “eBook – de leukste interieur ideeen voor woonkamer en slaapkamer”

 1. we hebben het nieuwe e book doorgekeken en het ziet er wederom goed uit proficiat,wij zullen er vast wel weer een idee uithalen,we doen dit niet overhaast en kijken opeen rustige avond voor weer een nieuw idee en opzet in ons nieuwe huis en voor 12.95 idieen genoeg,een interieur adviseur is vele malen duurder.

  in afwachting van de extra aanvulling.

  met vriendelijke groet.

 2. Ik heb het pdf bestand gedownload en daar heb ik veel aan gehad. Ik wilde de muur in mijn woonkamer grijs schilderen en dat werd door diverse mensen afgeraden. Maar ik zag in diverse interieurs dat het best mooi staat. Zo als ik het in gedachten had. Mijn meubels zijn eiken met grijze strepen er in en ik dacht als ik dat laat terugkomen op de muur staat dat leuk. Wel licht grijs omdat anders mijn kamer zo donker wordt. Ik wil dit ook in de keuken (open keuken) terug laten komen maar dan een tikkeltje donkerder omdat mijn keuken zelf al heel licht grijs is en dan wordt het zo’n “muizen” bedoening.
  Leuke hobby van je overigens. Een heel klein puntje heb ik nog wel. De interieurs zijn bijna allemaal van enorme woonkamers. Ik heb een rijtjeshuis en dan wordt het iets moeilijker je voor te stellen hoe het eruit komt te zien. Misschien in de toekomst ook interieurs van kleinere kamers?
  Vriendelijke groet,
  Noortje

  1. Super om dat te horen!
   Ik ben het met je eens dat er veel grote woningen in staan, die niet voor ons allemaal (ook niet voor mij) een haalbaar interieur hebben gezien de omvang. Bij een volgend eBook ga ik daar zeker rekening mee houden.

 3. Wel jammer dat er veel grote kamers in staan. Je weet toch dat wij in Nederland snackkeukens hebben (we kunnen eigenlijk alleen maar snacks klaarmaken zo klein zijn keukens in Nederland) Eigenlijk moet je ook opblaasbare meubelen hebben,want die passen als je een appartement bent niet in de lift of krijg je met geen mogelijkheid op een andere etage in een eengezinswoning.

  Nog een tip ga af en toe naar design hotels om wat inspiratie op te doen als je van een strakke interieur houdt. Maar soms ook andere hotels. Ook musea vind je vaak inspiraties. Ook op pinterest vind je leuke inspiratiebronnen en welke. De Nederlandse pintrest achtige site
  Verder vind ik het wel een leuke boek met leuke tips. Bedankt!!

 4. Hartelijk dank voor het boek, had me de laatste tijd totaal niet met interieur e.d. bezig gehouden, geen tijd!
  Hier ziet het er gewoon prettig uit en voel me hier goed. Daarom ben ik ook redelijk overvallen door het feit, dat we een nieuw huis gaan kopen, en dat we uiteraard ook graag naar onze wensen ingedeeld en ingericht willen zien.
  Ondanks het feit dat ik eigenlijk niet zo veel zin heb om binnen niet al te lange tijd hier te vertrekken, hebben het boek me toch voldoende enthousiasme gegeven en ga ik nu toch vrolijk aan de slag, want zie nu toch ook wel de leuke kanten. Nieuwe keuken, nw. meubelen, mooi overdekt buitenterras etc., het heeft ook zo zijn charme, maar veel werk blijft het !
  mvg
  Elise

 5. Ik heb in het ebook diverse leuke ideeen zien staan. Mijn woonkamer heeft in vergelijking met de kamers in het ebook maar een eenvoudige vorm. Toch ga ik kijken wat ik met de talloze ideeen kan doen, om er iets leuks van te maken

 6. Voorbeeld 6 van de rode woonkamerr is precies wat ik zocht. Ik heb dezelfde banken maar wist niet goed wat te doen met tv en salontafel.
  Een leuk geheel zo. Helaas weet je dan niet waar eea te koop is dus blijft moeilijk om idee uit te voeren. Voor mij althans.

 7. ik heb genoten van je ebook.
  ik vind wel dat het erg Amerikaans overkomt.
  voor de doorsnee woning vind ik het net even te.
  heb wel leuke idee`s opgedaan.

 8. Heel leuk om te lezen en prachtige foto’s.
  En ook een heel handig naslagwerk.

  Mijn vraag is of ik dit document ook met mijn buren mag delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *