Feit 1: Iedereen wil graag een prettig interieur

Feit 2: Kleuren combineren, een style kiezen en subtiele trucs toepassen is vaak makkelijker gezegd dan gedaan!

Wil jij graag meer doen met je interieur, maar ben je af en toe door je inspiratie heen? Of kom je eigenlijk alleen tijdens het winkelen op goede nieuwe ideeën? Dan is het Interieur ideeen eBook voor woonkamer & slaapkamer een goede nieuwe bron van inspiratie.

Met het interieur ideeen eBook heb je een 100 pagina’s aan tips om je huis op te leuken. Zowel woonkamer als slaapkamer komen aan bod met prachtige foto’s.

ebook-2014-cover

 

Het eBook kost 12,95. Dat is niet veel meer dan een beetje woonmagazine, en die staan vaak vol met reclames (in dit ebook staat er niet een en je zou mij enorm supporten!)

Ik heb het helemaal zelf geschreven en het bevat een aantal unieke artikelen, en een selectie van het beste van wat ik op deze site heb gepubliceerd.

Wat lees je in dit eBook?

  • Hoe krijg je meer sfeer in je woonkamer
  • Hoe je je slaapkamer omtovert tot de fijnste plek in het huis
  • Combineer de juiste kleuren
  • Hoe bespaar je extreem veel op je huis inrichting, zonder dat je het er aan af ziet

Bij elke tip is een foto van hoge resolutie toegevoegd, zodat je meteen een voorbeeld hebt.


Enkele reacties van mensen die het boek al hebben besteld:

Wat een tips, wat een informatie en wat kan het een hulp zijn bij het inrichten van je woon- of slaapkamer.

(Anneke Kagchelland)

“Ik heb net je eBook gelezen en mijn eerst reactie is geweldig. Heel leuk. Ik kan niet anders zeggen. Het leest ook alsof jij het persoonlijk aan mij vertelt. Leuk en persoonlijk geschreven.”

(Gwen Hoever)


De voordelen van een eBook:

  • Directe download, je kunt meteen lezen
  • Je kunt het lezen waar en wanneer je maar wilt
  • Hij kan niet beschadigd of kwijtraken
  • Niet goed betekent geld terug (zonder gedoe)

Bekijk vast de eerste 6 pagina’s van het eBook:

Je hebt een 30-dagen niet goed geld terug garantie. Een simpele email met daarin wat je niet goed vindt aan het eBook en het verzoek om je geld terug te krijgen is voldoende. Op basis van de reacties van de andere lezers ben ik ervan overtuigd dat het niet nodig is, en geef je daarom graag deze garantie.

Veelgestelde vragen over het eBook

Hoe lang duurt het voor ik het eBook kan lezen?

Zodra je betaalt hebt kun je het eBook direct downloaden. Je krijg automatisch een mailtje toegestuurd waarin de downloadlink staat. Mocht er er iets niet lukken, dan kun je mij altijd bereiken op info AT interieur-ideeen.com

Op welk apparaat kan ik het eBook lezen?

Ik bied het eBook aan in PDF formaat, dit is een standaard formaat dat je op elke computer kunt openen. Naast computers werkt het eBook ook op alle tablets zoals (iPads en Androids). Ook op eReaders is het eBook te lezen. PDF werkt altijd, maar ik biedt het eBook ook in ePub formaat aan. ePub formaat leest erg fijn op eReaders en tablets, omdat er allerlei handigheidjes in zijn verwerkt. In de bevestigingsmail krijg je duidelijke uitleg hoe je het eBook kunt openen, en hoe je het op het apparaat van jouw keus kunt zetten.

Wat gebeurt er als ik het boek vind tegenvallen?

Op basis van de reacties die ik heb gekregen op het eBook kan ik je verzekeren dat dat niet zal gebeuren. En dat doe ik dus ook: ben je niet tevreden dan krijg je je aankoopbedrag teruggestort.

Mag ik het eBook ook doorsturen aan anderen?

Je kunt dat inderdaad doen. Maar dat zou ik wel jammer vinden. Net als met echte boeken zit er een hoop werk en tijd in. De foto’s die erin staan waren voor mij ook niet gratis… Ga er dus respectvol mee om is mijn wens. Dat je hem aan je partner of beste vriendin laat lezen is geen probleem, want een gewoon boek kan ook doorgegeven worden in je huishouden. Publiceren op het internet raad ik overigens af, in de foto’s (waar ik voor betaald heb) zitten tags van het bedrijf waar ik ze gekocht heb. Zij kunnen het inernet afscannen op gebruik van die foto’s zonder geldige licentie en valsspelers beboeten.

Wat vond je van het eBook?