Wanneer het aankomt op het verbeteren van je interieur, zijn er klussen van allerlei formaat. Van kleine klusjes als het ophangen van een fotolijstje, tot grote klussen als stucwerk en complete verbouwingen. Iedere klus vraagt om eigen expertise én tools…

Neem de tijd voor echte blikvangers

Die nieuw geverfde muren, dat prachtige stucwerk of die stijlvol ingebouwde plafondspots kunnen zomaar één van de hoogtepunten van je nieuwe interieur worden. Dan wil je natuurlijk wel dat ze er goed uit zien. Zorg voor de juiste spullen en neem de tijd. Grote veranderingen in je interieur raffel je liever niet af.

klussen op kamersteiger

De hoogte in om te klussen

Voor iedere klus die je echt ‘boven de pet’ is, zul je moeten werken vanaf een verhoging. Soms is een klein opstapje of een keukentrapje voldoende, maar niet altijd. Sta je voor een grote klus dan is wat extra draagvlak (letterlijk!) wel fijn. Vergeet dan vooral niet te kijken naar een kamersteiger.

Op de juiste hoogte werken zorgt er voor dat je veel preciezer aan de slag kunt. Maar het is ook beter voor je eigen lijf. Na een hele dag schilderen zit niemand te wachten op pijn in de rug, nek of armen. Niet op bezuinigen dus!

Even opbouwen en aan de slag

Wanneer je op het punt staat te beginnen aan een verfklus in huis, dan lijkt het neerzetten van een kamersteiger misschien wat omslachtig. Maar het mooie is dat daar bij de ontwikkeling van deze steigers allang aan gedacht is. Je kunt ‘m dus prima in je eentje opzetten. En van kamer naar kamer verplaatsen is ook geen probleem, want hij is opvouwbaar én past door de deuropening.

En wie weet zie je vanaf de kamersteiger nog wel meer klusjes die je nodig eens zou moeten aanpakken…daar knapt je interieur zeker van op!