Houd jij van luxe thuis en wil je die luxe ook voelen in je badkamer? Kijk dan eens naar onderstaande luxe badkamer voorbeelden. Een genot om naar te kijken vind ik. Een badkamer compleet kopiëren zal in de meeste gevallen niet lukken, maar inspiratie op doen en elementen combineren die je hebt gezien werkt vaak heel goed.

Badderen en jezelf opfrissen. We doen het dagelijks en het is fijn om je op dat moment echt op je gemak te voelen. Een luxe badkamer is uiteraard niet voor iedereen weggelegd, maar wie het zich kan veroorloven begint en eindigt de dag natuurlijk heerlijk.

Luxe badkamers voorbeelden

Geniet van de luxe badkamer voorbeelden die ik voor je heb verzameld! Je mag ze van mij op pinterest zetten.

badkamers-luxe-voorbeelden

Ik vind dat als je een stuk ruimtelijkheid uitstraalt, de luxe toeneemt. Ook grote producten die er robuust en stevig uitzien helpen mee. Mooi hout, mooie en grote tegels, en natuurlijk een prachtige spiegel.

Een jacuzzi is natuurlijk ook een uitermate goed voorbeeld van luxe in je eigen badkamer.

luxe-badkamer-fotos

Een lekkere relax stoel om nog wat te lezen nadat je rozig  bent geworden in bad? En een bad op een verhoging om het een beetje af te zonderen van de rest van de ruimte.

luxe-badkamer-voorbeeld

Porselein en goud zorgen al snel voor een luxe uitstraling van de badkamer.

luxe-badkamer-voorbeelden-2

Ruimtelijkheid, goede verlichting en planten in de badkamer zijn ook pre’s in een luxe badkamer.

luxe-badkamers-voorbeeld

Gordijnen en een klein salontafeltje zorgen ook voor een stukje luxe tijdens het opfrissen.

luxe-badkamers-voorbeelden

Grote tegels is de laatste tijd helemaal in. Niet alleen in de luxe badkamers, maar daar is het wel begonnen!

luxe-badkamers

Een van de meest chique luxe badkamers voorbeelden die ik tegenkwam… Porselein en goud stralen zo veel luxe uit! Wel op een klassieke manier en die moet je liggen. Maar wat dacht je van de kroonluchter in de badkamer!

voorbeelden-luxe-badkamer

Het laatste moderne badkamer voorbeeld is er een met mooie sierplinten. En een lekkere inloopdouche. Verder vind ik hem niet zo heel bijzonder, maar de sierplinten zorgden ervoor dat ik hem toch tussen de luxe badkamers voorbeelden heb gezet.