Previous Post

Tuinkussens op maat in je tuin

Breng binnen naar buiten met tuinkussens op maat!

Ik heb al regelmatig wat geschreven over de inrichting van je tuin met het bijbehorende meubilair. Ondanks dat de zomer eigenlijk alweer op zijn einde loopt (snik) vond ik het toch gepast om het nog eens over de kussens op je loungeset of stoelen te hebben…

Ik ben zelf onlangs op zoek gegaan naar wat nieuwe kussens, en vond bij www.123maatkussens.nl wel iets gaafs. Je kunt daar zelf kussens maken, op maat en in de style die bij je past. De webshop heeft een ruim assortiment aan stoffen. Van elegante basics, frisse kleuren tot trendy dessins. Daardoor breng je binnen naar buiten!

Breng binnen naar buiten met tuinkussens op maat

Mijn bestelling was snel binnen, wat ik niet onbelangrijk vond. Dus… mocht je nog graag een nieuw setje mooie kussens willen voor buiten, dan kan ik je 123maatkussens.nl zeker aanbevelen.


Interieur-ideeen.com heeft een nieuwe webshop geopend. Ter promotie geven we dit leuke vogelhuisje weg (je betaalt alleen de verzendkosten).

Next Post
data-ad-format="link">

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *