De ene tafel is de andere niet. Qua formaat, vorm en materiaal valt er in de wereld van salontafels en eettafels veel te kiezen. Ben je op zoek naar iets unieks? Kijk dan eens naar marmeren tafels. Het bijzondere marmeren tafelblad geeft je interieur gegarandeerd extra stijl!

Natuursteen met stijl

Altijd al gefascineerd geweest door marmer? Dat snappen we. Deze glanzende natuursteen straalt namelijk enorm veel klasse uit. Je kunt er naar blijven kijken. De gedachte dat marmeren tafels vooral in klassieke interieurs passen ligt voor de hand, maar is zeker niet terecht. De juiste kleur marmer in combinatie met het juiste onderstel staat ook zeker mooi in een moderner interieur. Er is dus vast en zeker ook een marmeren tafel die bij jou in huis de show kan stelen!

Extra gezellige sfeer in de eethoek

Bij het kiezen van de beste marmeren eettafel kies je de kleur van het marmer en van het onderstel, maar ook de vorm van de tafel. Ga je voor rechthoekig, ovaal of juist voor een ronde tafel? Die laatste heeft fijne extra voordelen. Een ronde eettafel kun je namelijk overal kwijt en je wint er ook nog eens ruimte mee! Bovendien stralen ronde vormen iets vriendelijks uit en dit zorgt voor een extra gezellige sfeer in de eethoek. 

TIP: Vergeet bij het aanschaffen van een ronde marmeren tafel niet vooraf goed na te denken hoeveel zitplekken je aan tafel wil. Je wilt immers wel dat het hele gezin aan tafel kan schuiven voor een gezellige maaltijd!

Creëer samenhang in je interieur

Voor meer eenheid in je interieur kun je er voor kiezen ook een ronde marmeren salontafel of bijzettafel neer te zetten. Door het materiaal, de kleur en de vorm op meer plekken te laten terugkomen krijg je meer samenhang en dat zorgt voor een stijlvolle en rustige uitstraling. Bovendien is marmer zó mooi dat het nooit misstaat wanneer je meerdere marmeren tafels in huis hebt.