Al in dat tijd dat portretten nog met de hand geschilderd moesten worden wilden men afbeeldingen van belangrijke mensen en herinneringen in hun interieur. Toen fotografie voor alle mensen beschikbaar was, doken foto’s op in fotoalbums en in lijstjes aan de muur of op het dressoir. En nu kunnen we, dankzij digitale fotografie, nog zoveel meer met onze foto’s en herinneringen! Bijzonder drukwerk ligt voor iedereen binnen handbereik en helpt ons een personal touch te geven aan woning en interieur.

Foto’s aan de muur

Waar we voorheen een foto in een lijstje aan de muur hingen, zijn er vandaag de dag veel meer mogelijkheden. Laat bijvoorbeeld eens een foto afdrukken op canvas, op aluminium, als poster of op hout, en creëer een heel andere look. Let daarbij, waar mogelijk, ook op de kleuren van de foto’s die je kiest. Hierdoor worden de foto’s aan de muur echt onderdeel van je interieur.

Bijzondere plekjes in huis en tuin

Wat is nou echt een unieke plek om een foto te tonen? Als je deze niet ‘zomaar’ aan de muur wil hangen, kun je op zoek gaan naar bijzondere plekken waar foto’s echt een eyecatcher worden. Wat dacht je van een tuinposter aan de schuting? Of een foto op een sierkussen op de bank? Ook uniek: de inductie beschermer van Fotocadeau. Dan is je foto zowel mooi als functioneel!

 

Originele naambordjes

Niet al het persoonlijke drukwerk hoeft een foto te bevatten. Zo zijn wij ook echt fan van unieke naambordjes bij de voordeur, zoals dit ‘naambordje voordeur industrieel’. Door vorm, print en tekst zelf samen te voegen, maak je écht iets origineels van je naambordje. Iets van jouw stijl en persoonlijkheid wordt daarmee ook aan de buitenkant van je woning zichtbaar. Bijkomend voordeel is uiteraard dat bezoekers en postbezorgers je nu nog makkelijker kunnen vinden 😉