Ben je op zoek naar inspiratie voor raamdecoratie in huis? De trendy houten jaloezieën en shutters op maat zijn prachtig in elke ruimte, praktisch en betaalbaar. In deze blog vind je 5 prachtige voorbeelden van shutters en houten jaloezieën in huis. Van badkamer tot woonkamer, raambekleding kan overal en maakt een ruimte helemaal af.

1. Een luxe uitstraling met shutters op maat in de badkamer

Wil je de badkamer een stijlvolle en luxe uitstraling geven. Dan zijn zwarte shutters op maat wat voor jou. Door de chique zwarte kleur van de shutters creëer je een intieme en luxe sfeer in de badkamer. Daarnaast bieden shutters enorm veel privacy wanneer je de lamellen dicht kantelt. Hierdoor kun je ongestoord douchen of badderen. Shutters zijn geschikt voor vele soorten ramen. Heb je een draaikiepraam of een rond badkamerraam? Geen probleem!

2. Een knusse sfeer in de slaapkamer met houten jaloezieën

In de slaapkamer wil je kunnen ontspannen en genieten van je privacy. Met houten jaloezieën bepaal je zelf hoeveel daglicht je binnenlaat. Door de lamellen te kantelen kun je de ruimte helemaal afsluiten van buiten of juist verlichten met de zonnestralen die naar binnen schijnen. Let er wel op dat houten jaloezieën de slaapkamer niet volledig verduisteren. Wil je jouw slaapkamer kunnen verduisteren? Combineer de jaloezieën met een verduisterend gordijn. Hierdoor profiteer je overdag van de lichtinval en ’s nachts van een goede nachtrust in een donkere kamer.

3. Een moderne uitstraling met zwarte houten jaloezieën op maat

Zwarte houten jaloezieën op maat zijn op dit moment dé raamdecoratie. Je vind ze terug in vele interieurs. En dat is niet voor niks, want ze passen uitstekend in de moderne en trendy interieurs van nu. Zwarte houten jaloezieën bestel je eenvoudig online bij inhuisplaza.nl.

4. Lichtinval en privacy in de keuken met shutters

Veel keukens bevinden zich aan de straatkant en hebben daardoor veel inkijk van buitenaf. Voldoende privacy en veel daglicht zijn beide van belang in de keuken. Shutters zijn hiervoor een perfecte oplossing. Met shutters blokkeer je de inkijk van buiten zonder dat de ruimte donker wordt. Daarnaast hebben vet en kookgeurtjes geen kans. Shutters zijn bestand tegen vet en vuil en nemen in tegenstelling tot stoffen raambekleding geen geurtjes op. Je keuken blijft hierdoor heerlijk hygiënisch én gezellig.

5. Een sfeervolle woonkamer met houten jaloezieën

Wil je jouw woonkamer meer sfeer geven? Dan zijn houten jaloezieën een goede oplossing. Het hout van de lamellen heeft een warme en sfeervolle look en past perfect bij iedere interieurstijl. Van Scandinavisch tot Landelijk, je geeft ieder interieur meer sfeer met houten jaloezieën. Daarnaast bieden ze veel daglicht en privacy tegelijkertijd.