Het is je vast niet ontgaan dat stoere interieurs enorm populair zijn. Die stoere, soms wat industriële look, kun je gemakkelijk creëeren door te kiezen voor robuuste meubelen en industriële materialen. Een robuuste eettafel geeft je eetkamer direct iets stoers en maakt een indruk in jouw stoere interieur.

Lekker zwaar tafelen

Een robuuste eettafel is stoer, maar staat ook heel uitnodigend. Wie een statement maakt met de eettafel brengt daar vast graag tijd door. Het is dan ook dé plek voor een lekkere kop koffie, een urenlange spelletjesavond en om lekker zwaar te tafelen.

Letterlijk en figuurlijk dus. Ideaal.

Robuuste eettafel van hout en metaal

Combineer stevig hout met een metalen frame en je hebt een robuuste tafel in wording. Deze combi zorgt voor een ruige, vintage uitstraling en dat is precies wat jouw eetkamer nodig heeft. Bovendien wordt de tafel op deze manier ook erg stevig en gaat het meubel dus lang mee. 

robuuste tafel

Stoer, stoerder, stoerst

Natuurlijk valt er qua robuuste tafels nog veel te kiezen. Zo kun je kiezen voor eikenhout, maar ook voor een tafelblad van teak, mangohout of kersenhout. Wil je een strak tafelblad, of ben je juist fan van een blad vol knoesten en scheuren? Hoe geleefd jouw tafel er uit ziet is helemaal aan jou.

En vind je nergens een tafel naar wens, dan kun je jouw robuuste tafel ook op maat laten maken.

De finishing touch

Zo’n robuuste eettafel combineer je natuurlijk met een stel stoere eetkamerstoelen, zoals stijlvolle leren stoelen met een stalen frame. Een eetkamerbank doet het bij een robuuste eettafel ook altijd goed! Voor een beetje kleur maak je de eetkamer af met wat bijpassende kussens of een stoer veldboeket op tafel.

En vergeet de verlichting niet. Er zijn veel mooie, industriële plafondlampen te vinden die jouw stoere eetkamer helemaal af maken!