Bij het veranderen van je inrichting kun je kiezen voor andere materialen, een nieuwe kleur of nieuwe meubels. Het kan verleidelijk zijn om daarbij eerst aan een nieuw bankstel te denken, maar wist je dat tafels ook een enorme impact op je interieur hebben? De kleur, stijl en afmeting van je eettafel en salontafel zijn enorm bepalend voor de sfeer in huis. Belangrijk dus om iets te kiezen wat past bij jouw woonwensen.

Steigerhouten tafels geven power aan je interieur

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe tafel valt er qua stijl en materiaal veel te kiezen. Steeds meer mensen vervangen hun tafel voor een eigentijdser exemplaar: Een steigerhouten tafel. De stoere, robuuste uitstraling van steigerhouten tafels geeft power aan je interieur. En het hout heeft daarnaast een warm en knus karakter. Huiselijk én stoer dus, de perfecte combinatie.

Waarom is steigerhout zo populair?

Het idee dat het hout van jouw steigerhouten eettafel al een ‘heel leven’ achter de rug heeft trekt enorm aan. Het hout van je tafel lijkt een verhaal te vertellen over weer en wind, over modder en cement en over heel hard werken. Dat steigerhouten tafels daarnaast een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Steigerhouten tafels eetkamer

Op zoek naar iets unieks

Het nadeel van de populariteit van steigerhout, is dat iedereen zo’n tafel lijkt te hebben. Door stoelen te kiezen van heel ander materiaal, kun je de eethoek al iets uniekers geven. Maar ook aan de tafel zelf is veel variatie mogelijk!

Steigerhouten tafel met een twist

Meubelwinkels als De Houttwist verkopen steigerhouten tafels met een twist. Combineer steigerhout bijvoorbeeld met staal of krijtverf en je tafel heeft ineens een extra industrieel tintje. Ook met de kleur van het onderstel kun je spelen! Zo kun je de kleuren van jouw interieur ook in je steigerhouten tafel laten terugkomen.

 

steigerhouten bijzettafeltjes

Met steigerhout is heel veel mogelijk

Misschien vind je wel precies de tafel die past bij je interieur. Of eentje die bíjna past. Een goede meubelwinkel helpt je om de tafel helemaal naar wens te maken en zorgt voor een one-of-a-kind exemplaar voor in jouw eet- of woonkamer. Precies op maat en met het juiste materiaal in de juiste kleur. Een echte eyecatcher!