Iedere streep, breed of smal, opvallend of subtiel, geeft een boost aan je interieur. Interieurexperts zeggen dat dit dé trend van aanstaande zomer gaat worden. Wij geven je een aantal tips hoe je strepen op de juiste manier in je interieur verwerkt.

strepen kantoor

Verven geblazen

Het verven van strepen op je muur geeft een enorm effect. Het lijkt alleen makkelijker dan dat het is! Zorg daarom dat wanneer je de kleur een effen kleur geeft, goed nadenkt waar je de strepen wilt. Speciale verftape is hier je beste vriend. Plak speelse of strakke lijnen af. Tevreden? Verven maar!

strepen woonkamer

Deze trend is goed te combineren met de “color blocking” trend. Color blocking is het gebruik maken van verschillende blokken kleur. Dit kan in je outfit zijn maar ook in je interieur.

Houd hierbij in gedachten dat je felle kleuren als geel met rood, blauw met groen of roze met paars combineert. Als je tijdens het verven de blokken aftapet met verf om zodoende strepen te creëren, voeg je 2 trends samen.

strepen eethoek

Heb je niet zo’n vaste hand? Dan is er ook behang beschikbaar met toffe gestreepte printjes.

Interieur strepen combineren

Dit is een goed voorbeeld van de kracht van de streep. Het verschil tussen een mooi ingerichte kamer en een kamer met net dat beetje meer is hier goed zichtbaar.

interieur strepen

Door onderdelen van je slaapkamer te combineren onderscheidt je interieur zich van anderen. Het leuke van strepen in je interieur verwerken, is dat je er qua creativiteit alle kanten mee op kunt.

Gordijnen

Ook je gordijnen mogen niet achterblijven bij deze trend.

Je kunt zelf overgordijnen naaien maar we snappen dat je liever voor gordijnen kant en klaar gaat. Dan is een duorolgordijn de perfecte invulling. Met duo rolgordijnen ben je de baas over de lichtinval en privacy, handig.

strepen interieur gordijnen