Het is één van dé interieurtrends van dit jaar: zwarte stalen deuren. En ook volgend jaar zullen deze binnendeuren ongekend populair blijven. Heb jij al rond stalen deuren of schrijnwerk in je interieur? Of ben je op zoek naar andere manier om dit elegante en robuuste materiaal in je interieur te verwerken? Lees dan verder en ontdek de voordelen van populaire stalen deuren en ander stalen schrijnwerk voor een trendy interieur.

Tijdloos ontwerp

Hoewel zwarte stalen binnendeuren helemaal van deze tijd zijn, zijn ze tegelijkertijd ook tijdloos. Je nieuwe rond stalen binnendeuren zullen dus niet snel uit de toon vallen. In plaats van onopvallende, neutrale deuren en kozijnen, haal je met stalen binnendeuren mooie blikvangers in huis.

Geschikt voor ieder interieur

Rond stalen binnendeuren geven je interieur iets elegants. Maar de robuuste uitstraling van het stalen frame, heeft zeker ook iets stoers. Daardoor passen zwarte stalen deuren in vrijwel ieder interieur, van klassiek of modern tot landelijk en industrieel.

Alles is mogelijk

Als je gaat voor stalen binnendeuren, dan wil je duidelijk iets bijzonders in huis halen. Kies daarom niet voor standaard modellen, maar ga voor maatwerk. Dan past je deur straks perfect. En nog mooier: bij maatwerk is alles mogelijk. Een extra brede deur, een schuifdeur, wat extra glaswerk in het frame, wat jij maar wil.

Perfecte combi met het interieur

Als je gaat voor rond staal in je interieur, hoef je het natuurlijk niet bij enkel de binnendeuren te laten. Stalen schrijnwerk is bijvoorbeeld ook prachtig bij ramen, luiken, trappen, leuningen en kroonlijsten. En wat dacht je van meubels met (subtiele) elementen van rond staal? Door hetzelfde materiaal op verschillende manieren in je interieur terug te laten komen, creëer je rust en eenheid in een ruimte.

De tuin in!

Ook in je buitenruimte is (rond) staal tijdloos en elegant. Wat dacht je van een metalen dak of carport? Of, helemaal van deze tijd, metalen gevelbekleding. Daarmee geef je je woning echt iets unieks. Het stevige materiaal gaat bovendien lang mee voor jarenlang woonplezier.