Ben je klaar met de huidige inrichting van je woonkamer? Er zijn op het internet veel tips te vinden die je kunt gebruiken om de belangrijkste kamer van je woning te restylen. Echter kosten deze tips vaak flink wat geld en heb je dus een aardig budget nodig om te kunnen slagen. Wij begrijpen dat niet iedereen een bodemloos budget heeft en geven je dan ook graag tips over hoe je op een voordelige manier je woning kunt restylen!

Woonkamer restylen

Koop producten op een veiling

Wist je dat er ontelbaar veel verschillende veilingen zijn waar je nieuwe artikelen voor je woonkamer voor een zacht prijsje kunt scoren? Producten kopen op een veiling wonen zorgt ervoor dat je prachtige artikelen van goede kwaliteit in huis haalt. Met een kleiner budget hoef je namelijk zeker niet in te leveren op kwaliteit. Verder biedt een veiling ontzettend veel kansen aangezien je zelf een maximaal budget kunt afspreken. Je hoeft niet meer uit te geven dan je vooraf had bedacht. Deze veilingen vinden offline plaats bij uitverkoop van woonwinkels, maar het is tegenwoordig ook ontzettend eenvoudig om deze veilingen online te vinden. Dan worden de producten ook nog eens bij je thuis afgeleverd!

Tweedehands artikelen

Deze tip spreekt wellicht een beetje voor zich, maar sommigen vergeten dat er ook tweedehands spullen te koop zijn. Als je goed zoekt kun je prachtige artikelen vinden die in veel gevallen ook nog uniek zijn. Door tweedehands artikelen te kopen kun je jouw woning restylen met vintage en hoef je ook niet bang te zijn dat je dezelfde artikelen bij vrienden tegenkomt.

Ruil met vrienden

Heb je vrienden of familie met dezelfde smaak in interieurartikelen? Dan kun je onderling ook bepaalde spullen ruilen. Denk hierbij aan kleine accessoires of een koffietafel die je al erg lang in huis hebt staan. Voor ieder interieur is het namelijk goed om af te wisselen. Zo krijgt jouw woonkamer weer een frisse look! Door een goede basis te creëren in jouw woonkamer met een mooie bank met bijpassende eettafel en eettafel stoelen kun je handig afwisselen in accessoires. Door in accessoires af te wisselen kun je ieder seizoen jouw woonkamer een nieuwe look geven.

Verkoop oude spullen

Door oude spullen te verkopen kun je weer nieuwe spullen kopen. Met het geld van je oude spullen kun je bijvoorbeeld op VakantieVeiligen gaan zoeken naar een nieuw kleed wat perfect past bij jouw bank. Het verkopen van oude spullen kan je bijvoorbeeld op Koningsdag doen, maar je kunt uiteraard ook terecht op diverse websites. Zorg ervoor dat je het juiste bedrag voor jouw oude spullen vraagt door eerst onderzoek te doen naar de waarde.

Met bovenstaande tips zorg je ervoor dat jouw woonkamer er iedere dag van het jaar stijlvol uitziet. Wees creatief en durf risico’s te nemen om jouw droomkamer te kunnen realiseren. Wij zijn ervan verzekerd dat je met ieder budget een stijlvolle kamer kunt neerzetten! Stijl is namelijk niet te koop.