Wie vaker op interieur-ideeen.com komt, weet inmiddels wel dat de tuin extra veel aandacht krijgt op de site. Helemaal met zon in de tuin kun je ultiem genieten van het buitenleven.

Natuurlijk wil je dat je tuin er een beetje leuk uitziet. Om echt te kunnen genieten in je tuin kun je bijna niet om een Loungeset heen. Het mooie is, dat ze ook een upgrade voor het uiterlijk van je tuin zijn!

Accessoires voor bij je loungeset

Om echt lekker op je loungeset te zitten, zorg je voor een paar basis accessoires. Denk aan een leuk gekleurd kussentje op de grijze, witte of zwarte kussens van de loungeset zelf.

Als je voor een kleurtje kiest, kijk dan of je een type kussen kunt vinden die qua kleur matcht met een ander element van je tuin (behalve de loungeset zelf, want dan valt het een beetje weg).

Iets anders wat je kunt doen om je tuinbeeld op te vrolijken, is het plaatsen van sierlijke vazen. Je kunt er een tak in zetten, of een enkele bloem. Net wat je leuk vindt.

Ook glazen vazen staan perfect op de salontafel in je tuin, helemaal leuk als je wijnglazen erbij matchen.

Zie je dat de kussens leuk staan bij de glazen? (blauw + blauw)

Ook een bijzettafeltje is prettig om te hebben, het is handig voor je glaasje drinken maar ook leuk voor wat extra decoratie.

Het gebruikte fotomateriaal komt van Tuinmeubelen.nl

Eethoek

Ben je in de namiddag nog niet uitgelounged? Dan heb je de mogelijkheid om nog even door te loungen en te borrelen aan de dining loungeset.

Op de veranda

Heb je een veranda thuis? Lucky you! Dan kun je dus ook genieten van je loungeset als het regent.

Mocht het trouwens gaan regenen… er zijn steeds meer loungesets waarvan de kussens gewoon buiten kunnen blijven liggen. Natuurlijk kun je er eventjes niet op zitten omdat ze dan nog nat zijn aan het oppervlak, maar het dringt niet door tot de kern.

Ideaal, want zo hoef je niet meer telkens met kussens te slepen. En het scheelt enorm in je opslagruimte!

Van mij mag de zomer nog wel eventjes doorgaan!