Ultiem loungen in je eigen achtertuin doe je bij een vuurtje. En niet zomaar een vuurtje, maar een vuurtje dat brand in jouw eigen vuurtafel. Wamte, gezelligheid én luxe, wat wil een mens nog meer?

Vuurtafels in allerlei soorten en maten

Vuurtafels worden in allerlei maten gemaakt. Afhankelijk van de grootte van jouw zithoek en loungebank in de achtertuin kies je een tafel die daar bij past. Van kleine vierkante vuurtafels tot grote rechthoekige modellen.

vuurtafel

De looks van jouw vuurtafel

Het materiaal van een tafel bepaalt veelal de uitstraling. Er zijn vuurtafels van hout, aluminium of een combinatie van hout en staal. En looks variëren van stijlvol en chique tot stoer en robuust. Het is mooi om de zithoek buiten qua stijl aan te laten sluiten bij de stijl van het interieur binnen, maar het hoeft natuurlijk niet. Zorg in ieder geval dat de tafel past bij de stijl van de bank of stoelen die je er om heen zet.

Branden maar

Zo’n ingebouwde gashaard in je tuintafel is ideaal. Het staat mooi, het vuur is goed zichtbaar en gemakkelijk bereikbaar. Het vlammenspel van de haard is prachtig, daar kun je uren naar kijken. De loungeplek in de tuin is nu gegarandeerd dé plek om de rest van de avond natafelen onder het genot van een hapje, een drankje en een gezellig vuurtje natuurlijk.

Een gezellig vuurtje in de tuin

Zie jij jezelf al helemaal zitten aan één van de vele mooie hout stalen vuurtafels voor in de tuin? Dit is hét moment om er eentje te bestellen. Je hebt er gegarandeerd de hele zomer profijt van. Maar onder een afdakje of veranda kun je er het hele jaar door van genieten als je dat wil. Wij lopen er in ieder geval wel warm voor 😉