Veel mensen krijgen dit feestseizoen een VVV bon die ze bij Bol.com willen uitgeven. Je kunt een VVV bon inwisselen bij heel veel winkels, waaronder Bol.com.

Alleen kun je de VVV cadeaukaart niet direct gebruiken bij Bol, maar je dient deze eerst om te zetten op de website van de VVV cadeaukaart. In dit artikel lees je de stappen die je hiervoor dient te doorlopen.

VVV bon bol.com

1. Pak je VVV bon

Zorg ervoor dat je VVV bon of VVV digitale code klaarligt. Je hebt deze codes namelijk nodig.

2. Beginnen met omzetten

Klik op deze link zodat je je VVV kaart kunt Besteden bij Bol.com.

3. Vul formulier in

Op de VVV website kies je de waarde die je wilt omzetten (vanaf €5,- en in veelvoud van €5,-). Daarna vul je jouw persoonlijke gegevens in, zo kan VVV je de Bol.com code toesturen. Zorg ervoor dat je email adres klopt!

4. Betaal met je VVV cadeaukaart

In de volgende stap betaal je met je VVV cadeaukaart. Zodra je deze stap hebt voltooid, zal VVV je de cadeaucode van Bol.com gaan mailen. Dat kan tussen 1 en 48 uur duren.

5. Besteden bij Bol.com

Mail ontvangen met daarin een digitale code van een Bol.com cadeaukaart? Dan is het omzetten van je VVV bon naar Bol.com gelukt.

Je kunt nu naar Bol.com surfen en daar iets kopen wat je wil hebben.

 

6. Bol.com saldo checken

Heb je de cadeaukaart succesvol omgezet, en ben je benieuwd hoeveel saldo er eigenlijk op de Bol.com cadeaukaart staat? Dan gebruik je natuurlijk de saldochecker van Bol.com.

Weet je niet precies hoe dat allemaal werkt, dan kun je in dit Bol.com saldo check stappenplan uitleg krijgen.