Naast verlichting is wanddecoratie een item in het interieur waar veel mensen moeite mee hebben. Na de bank, de meubels, de gordijnen en de verlichting gaan mensen op zoek naar mooie items om aan de muur te hangen. Maar wat wil men aan de muur? Wil men kunst? Is iemand dol op foto’s of wil men juist een tekst op de muur.

Tegenwoordig is er een groot aanbod aan muurstickers. Als je dol bent op teksten zal het niet moeilijk zijn om met een muursticker te slagen. Een gedicht, een pakkende tekst, een levenszin het is tegenwoordig allemaal verkrijgbaar en zo niet op maat te laten maken.

Ook een van de trends van de afgelopen jaren is het canvasdoek. Niet alleen ideaal voor portret foto’s maar ook voor mooie vakantieherinneringen. En wat dacht je van die mooie foto van je bruiloft of die mooie foto van de geboorte van je kind. Iedereen heeft wel een mooie foto die geschikt is voor een canvasdoek.

Voordat je aan wanddecoratie begint kijk eens rond en inventariseer wat je wens is. Wil je kunst, foto’s of teksten op de muur? Hoeveel ruimte heb je? Wil je met lijsten werken of het frame puur ophangen. Er zijn genoeg mogelijkheden, wat je smaak ook is als je goed zoek zal je het zeker vinden.