Wie vaker op interieur-ideeen.com en leest over wanddecoratie, weet vast dat wij fan zijn van iets “persoonlijks in je interieur”. Het doet je glimlachen, het brengt herinneringen naar boven en brengt gesprekken op gang.

vakantiefoto foto op canvas

Vakanties zijn vaak hoogtepunten in ons leven. We zijn op een bijzondere plek met de mensen waar we het meest om geven. Bovendien maken we veel foto’s van fotogenieke landschappen met prachtig zonlicht.

foto op hout

Het is zonde om die plaatjes op je smartphone of computer te laten staan. Breng ze tot leven en hang ze aan de wand!

Welk materiaal kies je?

Okay, je hebt besloten om een vakantiefoto uit te zoeken die een mooi plekje aan de wand zal gaan krijgen. Misschien wil je de foto eerst nog even bewerken en optimaliseren voor print, al hoeft dat in de meeste gevallen niet per se.

Daarna is de grote vraag; op welk materiaal laat ik mijn vakantiefoto afdrukken. Een foto op canvas ken je vast al. Die blijft ongekend populair, en terecht. Canvascompany.nl is een populaire webshop waar dit soort decoratiestukken worden aangeschaft.

Misschien nog wel mooier is een foto op hout of foto op aluminium.

Foto op hout

Een foto geprint op hout of foto op forex is een originele en bijzondere manier om je vakantiefoto op af te drukken. Het straalt een stukje robuustheid uit, en als je een landelijk- of industrieel interieur hebt sluit het naadloos bij die stijl aan.

foto op hout voorbeeld

Uiteraard staat een foto op hout ook erg mooi in de tuin.

Foto op aluminium

Ook prachtig is een foto op aluminium. Die is een stukje slanker dan de canvas en het hout, mocht je dat belangrijk vinden. De stijl past goed bij zo’n beetje elk interieur, van modern tot industrieel, maar ook landelijk en klassiek.