Ik heb jouw hulp nodig! Ik zou graag wat diverser shoppen. Daarom wil ik graag weten wat jouw favoriete meubel outlet is! De outlets Loods 5, Woonfabriek en Gaaf bezoeken we geregeld, net als Ikea en Villa Arena.

Maar we kennen ze nu van binnen en van buiten!!

Daarom mijn vraag:
Wat is jouw favoriete meubel outlet of woonwinkel?

meubel outlet

Ik ben van plan om een mooi overzichtje te maken op interieur-ideeen.com. Zodra het overzicht klaar is, maak ik dat bekend op mijn Facebook Fanpage, dus zorg ervoor dat je ‘m liked als je het overzicht ook wilt zien 😉

5 eBooks te winnen (twv 12,95)

Iedereen die even reageert op deze blogpost voor 15 april, maakt automatisch kans op 1 van de 5 eBooks.
Sterker nog, elk meubel outlet die je instuurt is een extra kans!

(Bekijk de eerste 6 pagina’s hier)
Wist je dat het eBook al 51 keer gekocht is!? Bij 50 had ik me al een winactie voorgenomen.

Hoe doe ik mee?

Reageer voor 15 april op deze mail en laat mij weten:
1. Naam van de meubel outlet
2. Plaats van de meubel outlet
3. Korte omschrijving van de outlet

Super fijne LENTE gewenst!