Een betonnen vloer geeft karakter aan je woning! Maar een vloer van echt beton is lang niet altijd mogelijk of wenselijk. Gelukkig zijn er mooie alternatieven verkrijgbaar met dezelfde industriële uitstraling.

Een betonlook vloer lijkt net echt

Een vloer die lijkt op beton, maar het toch niet is. Ideaal! Je hebt daarmee wel de uitstraling van een betonnen vloer, maar maakt gebruik van warmer materiaal dat ook nog eens onderhoudsvriendelijker is. Hiervoor kun je kiezen uit twee mooie opties:

betonlook vloer

Betonlook vloer van PVC

PVC is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, en de betonlook mag daar zeker niet bij ontbreken. Door het materiaal zo gekleurd is dat het op tegels of beton lijkt, zijn betonlook PVC vloeren bijna niet van echt te onderscheiden.

PVC is qua materiaal een stuk warmer aan je voeten dan beton en ook prima te combineren met vloerverwarming. Je haalt hiermee dus echt het beste van twee werelden in huis: een vloer met industriële betonlook en alle voordelen van PVC.

Betonlook vloer van laminaat

Minimalistisch en robuust, dat is de uitstraling waar je met een betonlook laminaat voor wil gaan. Net als PVC is laminaat gemakkelijk in onderhoud en een stuk warmer aan je voeten dan koud beton. Dat doet ook voor de isolatie van je woning dus wonderen.

Dankzij het kliksysteem is laminaat snel gelegd en tover je jouw kale vloer in no-time om tot een mooie industriële vloer. Kies uit laminaat met tegelprint of betonlook en selecteer de kleurtint die het beste past bij jouw interieur.

Ga voor robuust en industrieel

Ben jij klaar om je (nieuwe) woning om te toveren tot een huis met een stoer en industrieel interieur? Verdiep je dan zeker eens in de mogelijkheden van een vloer met betonlook. Het geeft je woning echt een robuuste look en maakt van je interieur een mooi en sfeervol geheel.