De herfst is weer aangebroken. Dat betekent voor veel interieur-freaks dat er weer leuke accessoires gekocht mogen worden! Naast accessoires kun je er ook voor kiezen om je woonkamer te voorzien van een schilderbeurt, om de herfstkleuren naar je woonkamer te halen.

Om je te inspireren hierbij een aantal mooie foto’s van kleuren die echt perfect passen bij de herfst.

Herstkleuren woonkamer

De dominante kleuren voor de herfst zijn uiteraard bruin (blaadjes), oranje (blaadjes & pompoen) en rood (blaadjes & kastanjes).

Door een muur of zelfs meerdere muren te voorzien van zo’n kleur, haal je het mooiste van de herfst in je huis. Het leuke is dat alle accessoires er echt geweldig bij zullen staan.

herfstkleuren woonkamer

Oranje is een mooie herfstkleur en matcht geweldig met een pompoen.

bruine woonkamer

Met een bruine wand zit je, als je herfstkleuren in de woonkamer wilt, eigenlijk altijd wel goed. Mocht je besluiten je muren in je woonkamer te schilderen, dan is een steiger huren geen gek idee. Helemaal als je muren wat aan de hoge kant zijn.

De echte typische herfst accessoires ontbreken nog, maar met een bruine wand ligt er een hele mooie basis.

Een andere tint bruin (wat lichter) staat ook heel leuk.

Je kunt ook meerdere type kleuren bruin gebruiken.

Herfst accessoires

Met je herfst accessoires kun je echt heel veel kanten op. Sowieso zijn kaarsjes en andere kleine lichtjes leuk om in je interieur te verwerken.

herfstinterieur

Een houten bakje met denneappels en ander (gedroogd) materiaal uit de bossen staat heel erg leuk. Aangevuld met de sterretjes creëer je zo een hoekje waar je blij van wordt.

herfstinterieur 2016

De pompoen is natuurlijk het symbool van Halloween, een feest dat ook in Nederland steeds populairder aan het worden is.

 

herfstinterieur

Gedroogde blaadjes aan een koord rijgen is een leuke bezigheid voor kinderen, en het resultaat is erg cool!

 

herfst interieur 2016

De oude kist met wat warme kleden, roept sowieso al een gevoel van herfst of winter op. Als je dat leuk aankleed met een mandje met dennenappels dan is de sfeer in je woonkamer gezet!