Ieder huis verdient minstens één favoriet plekje waar je lekker kunt zitten om te ontspannen. Een hoekje in huis waar je tot rust kunt komen met een goed boek, een spannende film en een glaasje wijn met borrelhapjes.

Mis je zo’n plekje in huis? Dan is dit hét moment om op zoek te gaan naar een fijne relaxfauteuil.

Waar in huis komt jouw favoriete plekje?

Het beste plekje voor jouw relax momenten bepaal je helemaal zelf. Het kan de hoek van een kamer zijn of je kunt de plek meer betrekken bij de al bestaande zithoek. Bij de laatste optie kun je er ook zitten wanneer er visite is. Wil je graag uitzicht uit het raam of liever een knusse plek met goed zicht op de televisie. Boven of beneden, er zijn opties genoeg.

Lekkerder zitten

Het belangrijkste meubelstuk in jouw rusthoekje in huis is toch wel een relaxfauteuil. Denk je nu gelijk aan die grote gebloemde stoel bij oma vroeger? Geen nood! Er zijn mooie relaxfauteuils in allerlei soorten en maten.

Stoelen om rechtop in te zitten, om in te kunnen liggen en stoelen die rond kunnen draaien.

Dat je in de fauteuil lekker moet kunnen zitten is natuurlijk een must. Het moet zo’n stoel zijn waarin jij je de koning in huis waant. Eentje met zoveel comfort, dat je er de hele dag in zou kunnen blijven zitten.

Kies een stoel die qua stijl bij je past

Heb je een model stoel gevonden die voelt als gegoten? Mooi, dan nu nog zorgen dat de stoel ook past bij je interieur. Kijk bijvoorbeeld eens bij Montel.

In die enorme collectie relaxfauteuils vind je voor ieder wat wils. Drukke en rustige prints, natuurtinten en meer uitgesproken kleuren, leer en stof, donker en licht. Grote kans dat je daar precies die comfortabele stoel vindt die perfect past bij je interieur.

Maak van je interieur één geheel met accessoires

Voor je plaats neemt in jouw relaxfauteuil nog even een paar laatste dingetjes: een extra kussentje, een bijzettafel, een leeslamp of misschien een tijdschriftenbak maken jouw ontspan momenten nog relaxter. Of als je juist echt wilt ontspannen, dan kun je wat mediteren met bijvoorbeeld Headspace.

Bovendien kun je er met die accessoires voor zorgen dat de relaxfauteuil nog meer geïntegreerd is in je interieur.

Alles klaar? Plof dan maar neer. Dat wordt gegarandeerd genieten!