Wil jij je familie bij je uitnodigen, maar durf je het eigenlijk niet vanwege je oude gammele tafel? Dan ben je hier op de goede plek! Wij vonden vier prachtige, betaalbare eettafels bij meubelpartner.nl.

Zo zit je er fijn bij met de feestdagen zonder een grote extra kostenpost.

Industriële eettafel ‘Judy’

Dacht je dat industriële eettafels altijd zwaar en dik zijn? Dan zie je nu eens iets anders. Deze eettafel is in industriële stijl uitgevoerd, maar is tegelijkertijd heel elegant en strak.

Het tafelblad is van MDF, maar het is afgewerkt met een prachtige ‘eiken’ look. De 3D afwerking zorgt dat het net een massief eiken tafel lijkt. De poten van de tafel zijn van opgeruwd vintage staal, waardoor de tafel een prachtige look krijgt.

betaalbare eettafels - Judy

Scandinavische ronde eettafel ‘Trick’

Heb je al eens nagedacht over een ronde eettafel? Een ronde eettafel neemt minder plaats in dan een rechthoekige tafel. Bovendien zit iedereen op gelijke afstand van elkaar, wat een stuk gezelliger is. Kijk eens naar deze prachtige Scandinavische ronde eettafel. De tafel heeft een strakke tijdloze look. In plaats van vier poten heeft deze tafel maar één poot. De voet van de tafel is van wit metaal.

betaalbare eettafels

Eettafel ‘Nola’ in eikenlook

Een massief eikenhouten tafel is meestal best duur. Zoek je een voordelige eettafel, maar wil je wel genieten van de eikenlook? Dan is eettafel Nola wat voor jou. Deze elegante ronde tafel is voorzien van een 3D afwerking, waardoor je hem nauwelijks kunt onderscheiden van een massief eiken tafel. De tafel krijgt een heel bijzondere uitstraling door het aparte onderstel van staal.

De tafel past goed in de moderne en industriële woonstijl.

Eettafel Nola

Betaalbare eettafels: duurzame eettafel ‘Manny’

Misschien zoek jij een eettafel die niet alleen mooi en betaalbaar, maar ook nog eens duurzaam is. Dan zit je goed met eettafel Manny. Deze tafel is namelijk gemaakt van gerecycled teakhout. De tafel is van massief hout en heeft stevige stalen poten. Dankzij de prachtige afwerking is dit een elegante eettafel die goed past in de Scandinavische stijl. De tafel is, als je toe bent aan iets anders, weer volledig te recyclen.

Goed voor het milieu dus en zo richt jij je huis duurzaam in!

Eettafel Manny

Met de feestdagen wil je natuurlijk een mooie eettafel in huis hebben. Tenslotte draait het tijdens de kerst vooral om gezellig samen eten. En hoe doe je dat beter dan met een mooie nieuwe tafel?

Met een van deze vier prachtige betaalbare eettafels heb je voor weinig geld een goede blikvanger in huis. Zo zit je er weer relaxed bij zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je nog wel geld over hebt voor lekker eten.