Badkamer voorbeelden met inloopdouche zie je niet zo vaak netjes gebundeld op 1 pagina. Daarom heb ik er een boel bij elkaar gezocht en op een rijtje gezet. Ik heb zelf thuis ook een inloopdouche en moet zeggen dat dat wel echt heerlijk is. Ik heb thuis een inloopdouche zonder opstapje gekocht bij Maxaro. Ideaal, want nu stoot ik nooit meer mijn tenen 🙂 Heel soms overstroomt het wat, maar dat is een goed teken dat je te lang hebt gedoucht.

Verder vind ik het zelf altijd cruciaal dat je voldoende ruimte hebt aan alle kanten. Misschien vind je het soms zelfs prettig om samen onder de douche te springen! Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Doe hieronder inspiratie op en ga eens langs een badkamerspeciaalzaak.

Verder vind ik het zelf altijd cruciaal dat je voldoende ruimte hebt aan alle kanten. Misschien vind je het soms zelfs prettig om samen onder de douche te springen!

Badkamer voorbeelden inloopdouche

badkamer-voorbeeld-inloopdouche

Heerlijk, wat een ruimte en hoe relaxed ziet zo’n zitje eruit. De glazen wand kan langer worden dus dan heb je minder spetters in de rest van de badkamer. De grip voor je voeten onder de douche ziet er ook mooi uit, en is natuurlijk wel zo prettig.

badkamer-voorbeelden-inloopdouche-2

Een inloopdouche met bak kan dus ook.

badkamer voorbeelden inloopdouche

Deze badkamer met inloopdouche is een goed voorbeeld van een variant op een douchecabine, maar dan als echte inloopdouche!

badkamer-voorbeelden-met-inloopdouche

Een heerlijke ruime inloopdouche in een verder erg stijlvolle badkamer.

badkamers-voorbeelden-inloopdouche

Een kleed in je badkamer is best fijn voor je voeten, al kun je je vraagtekens zetten bij de hygiëne.

inloopdouche-badkamer-voorbeelden

Een grote inloopdouche met een schuine instap. Dat is slim met de ruimte omgaan!

klassieke-badkamer-voorbeelden-inloopdouche

Ook in dit badkamer inloopdouche voorbeeld is slim omgegaan met de ruimte; de douche bestrijkt een deel van het schuine plafond.

moderne-badkamer-voorbeelden-inloopdouche

Voorbeelden kleine badkamers met inloopdouche: voor een badkamer met inloopdouche heb je niet per definitie heel veel ruimte nodig, zoals je ziet in dit badkamer voorbeeld.

voorbeelden-badkamers-inloopdouche

Ook een erg stijlvolle badkamer, al vind ik persoonlijk de inloopdouche in dit voorbeeld wat aan de kleine kant.

 

Tussen deze badkamer voorbeelden inloopdouche zit hopelijk iets dat je heeft weten te inspireren. Ik kan je aanraden om ook de andere artikelen van de badkamer voorbeelden eens te bekijken. Tot slot kun je altijd nog een rondje badkamer boeren doen!