Een paar jaar geleden heb ik talloze badkamer voorbeelden opgezocht en bestudeerd. Dat was allemaal om de perfecte stijl te bepalen voor onze eigen badkamer! Je kunt naar een badkamer boer gaan, maar dat kost veel meer tijd en bovendien vallen de verkopers je al snel lastig. Dus waarom niet lekker online voorbeelden van badkamers bekijken. Ik heb een mooie selectie voor je gemaakt van inspirerende badkamers.

Ik kwam er vanzelfsprekend vrij snel achter dat er veel verschillende soorten badkamers zijn. Van groot tot klein, van modern tot klassiek, alleen maar zwart-wit maar ook heel kleurrijke badkamers.

Voor de foto’s is overigens betaald. Je mag voor eigen gebruik doen met de foto’s wat je wilt, verder verspreiden raad ik af omdat er licenties op rusten. Op social media zetten mag overigens wel (pinterest/welke) maar dan graag met een linkje naar de pagina zodat ik er ook nog iets aan heb. Dank je wel 🙂

Badkamer voorbeelden inloopdouche

Een ding wist ik zelf zeker; wij willen een badkamer met inloopdouche. Daarom heb ik wat badkamer voorbeelden met inloopdouche verzameld.

Thuis heb ik een inloopdouche en ik kan niet meer zonder. In de fotoserie zitten een aantal prachtige voorbeelden van verschillende soorten inloopdouches.

badkamer voorbeelden inloopdouche overzicht

Klik hier voor voorbeelden van inloopdouches.

Badkamer voorbeelden kleine ruimte

Net als dat er behoefte is aan inspiratie voor het inrichten van een kleine woonkamer, is het interessant om te weten wat je met je badkamer kunt doen als je niet een eindeloze hoeveelheid vierkante meters tot je beschikking hebt.

Positief is dat je in alle opzichten veel minder geld kwijt bent aan een verbouwing.

badkamer voorbeelden kleine ruimte

Klik hier voor badkamer voorbeelden kleine ruimte.

Badkamer voorbeelden modern

Heb je wel iets meer ruimte en wil je een moderne look in je badkamer, dan bieden deze badkamer voorbeelden de juiste inspiratie. Realiseer je wel dat als je echt up to date wilt blijven, er elk jaar wel weer een nieuwe trend is.

De tip om daar immuun voor te blijven: stop met kijken naar badkamers in boekjes en showrooms, en wees blij met wat je hebt!

modern-badkamer-voorbeelden

Klik hier voor moderne badkamer voorbeelden.

Luxe badkamers voorbeelden

Voor wie de ruimte (en het geld!) heeft, kan inspiratie doen in het artikel met luxe badkamers voorbeelden. Voor wie het geld of de ruimte niet heeft, kijken en dromen mag!

luxe-badkamer-voorbeelden-2

Zwart witte badkamer voorbeelden

Houd je van tijdloze kleuren, dan kies je waarschijnlijk graag voor een badkamer met zwart en wit. Die kleuren zijn strak en het leuke is dat je met je accessoires (handdoeken, plantjes, vazen etc) er meer dan genoeg leuke kleuren in kunt verwerken.

badkamer-zwart-wit-voorbeeld-groot

Bekijk hier meer zwart wit voorbeelden van badkamers