Uit ervaring weet ik dat in Nederland de meeste mensen tussen de 5 en de 12 vierkante meter hebben voor de badkamer. Daarom ben je misschien het meeste gebaad bij badkamer voorbeelden kleine ruimte. Het komt op een stukje creativiteit aan en misschien wel wat concessies.

Waar ik persoonlijk een concessie in heb gemaakt bij het verbouwen van de badkamer, was een bad. In onze huurwoning hadden we er een, en het is heerlijk om erin te liggen, maar per jaar gebruikten we hem misschien 20 keer. En voor zo weinig gebruik neemt het te veel ruimte in beslag.

Dus nu hebben we geen bad. Mis ik hem? Nou alleen in de winter op specifieke dagen. Maar ik sta nog steeds achter onze keus; als ik echt een keer wil badderen kan ik altijd nog naar een Spa!

Badkamer voorbeelden kleine ruimte

badkamer-kleine-ruimte

Een kleine ruimte, maar toch alles zit erin verwerkt. Misschien wat weinig kastruimte, maar zo’n vakje bij het bad is erg slim voor handdoeken. Gevaar van het randje boven de wastafels is dat er continu rommeltjes staan…

badkamer-voorbeelden-klein

Soms moet je creatief zijn als je toch een bad wilt. Hem in een hoekje proppen is slim, want zo vaak stap je er ook weer niet in. (en wat had je anders met die ruimte gedaan)

badkamer-voorbeelden-kleine-ruimte-2

Zwart wit en compact. Een prima badkamer die ook haalbaar is met een klein budget.

badkamer-voorbeelden-kleine-ruimte-modern

Een smalle, lange kleine badkamer kun je alsnog heel stijlvol inrichten.

badkamer-voorbeelden-kleine-ruimte

Een jacuzzi onder een schuin plafond, slim!

kleine-ruimte-badkamer-voorbeelden

Een wand vol spiegels maakt je kleine badkamer optisch veel groter.

voorbeelden-badkamer-kleine-ruimte

Een mooi voorbeeld van mooie producten en tegels in een kleine badkamer.

voorbeelden-kleine-badkamer

Dit is het laatste voorbeeld in de serie badkamer voorbeelden kleine ruimte. Zoals je ziet past hier alles net, ik vind de tegelkeuze wat te druk.

 

Deze pagina met badkamer voorbeelden voor kleine ruimte komt uit een serie met veel meer foto’s en voorbeelden. Voor het complete overzicht kijk eens bij alle badkamer voorbeelden.