Moderne badkamers zijn vaak strak, hebben regelmatig felle kleuren en voelen schoon aan. Precies wat je wilt in de ruimte waar je je dagelijks opfrist voor de dag die komt, of de nachtrust die je tegemoet gaat. In deze serie zie je badkamer voorbeelden modern of ultramodern!

Natuurlijk komt er een tijd aan die de badkamers nòg moderner zal maken, namelijk de tijd van de domotica. Robots en slimme stukjes techniek die de badkamer niet alleen qua style, maar ook qua technologie moderner zullen laten aanvoelen.

Badkamer voorbeelden modern

badkamer-modern-voorbeeld

De tegels vind ik erg strak, ze matchen perfect met het kastdeurtje. Ze zien er schoon en boeiend uit.

badkamer-modern-voorbeelden

Het antraciete kleurtje (of is het blauw?) staat ontzettend goed met de tegels die in deze moderne badkamer liggen. Strak wit en strak zwart kun je natuurlijk met eigenlijk elke kleur combineren.

badkamer-modern

De verlichting doet het ‘m in deze modern ogende badkamer.

badkamer-voorbeelden-modern

Soms zijn rechte, strakke lijnen de reden voor een moderne look van de badkamer.

badkamer

Clean wit met rechte strakke lijnen zorgen ook voor een erg moderne look. Misschien is bovenstaande moderne badkamer wel een erg steriel voorbeeld.

badkamers-voorbeelden-modern

Ook in dit voorbeeld zie je weer strakke lijnen en glimmende objecten (vloer, badkuip en wastafel).

modern-badkamer-voorbeelden

In deze badkamer is een interieurstyler bezig geweest, dat kan haast niet anders. Wat een prachtige combinatie van materialen, kleuren en plaatsing.

moderne-badkamer-voorbeelden

Ik vind dit soort spiegels met een licht erin verwerkt een erg moderne uitstraling hebben, net als de robuuste plank en gootsteentje.

moderne-badkamers

Hout is helemaal modern in deze tijd. Ook tegels kunnen een houtlook hebben overigens.

mooie-moderne-badkamer

Een kleurrijke badkamer met een paar moderne elementen, waaronder een mooie radiator, hippe wasmand en een cool effect in de muur (die gaatjes).

voorbeelden-badkamer-modern

Een van mijn favorieten! De samenhang tussen muren, tegelvloer en de badkamermeubels vind ik erg mooi.

Ook mooi in badkamers zijn mozaiektegels.

Deze badkamer voorbeelden modern zijn samengesteld ter inspiratie, voel je vrij om ze op Pinterest of een andere site te plaatsen. Realiseer je wel dat interieur-ideeen.com een fee heeft betaald om deze foto’s te mogen gebruiken, verspreiden mag dus niet op andere media zonder verwijzing.