Ik heb mijn best gedaan om een mooie collectie complete badkamer voorbeelden zwart wit voor je te verzamelen. Het voordeel van een zwart witte badkamer is natuurlijk… het tijdloze karakter! Daarnaast heb je nog eindeloos veel keus in het type tegel dat je kiest. Dat begint bij het formaat en eindigt bij het materiaal. Ga je voor mat of juist voor glans?

Badkamer voorbeelden zwart wit

Zoals je in deze fotoserie zult zien zijn er veel badkamer voorbeelden zwart wit die er erg gaaf uitzien. Pin de foto’s gerust op je Pinterest of Welke account ter inspiratie!

badkamer-voorbeelden-zwart-wit-foto

Een zwart wit badkamer met veel ronde vormen. De tegels waar een soort houtverloopje in zit vind ik er gaaf uitzien, het is dus duidelijk niet zomaar zwart wit.

badkamer-voorbeelden-zwart-wit

Een jacuzzi is voor veel mensen een droom om in huis te hebben. Heerlijk! Helemaal met mooi uitzicht waar je van kunt genieten (zolang dat niet ook andersom is). De industriële look dankt deze badkamer aan plafond en houten vloer.

badkamer-zwart-wit-2

Ook in deze tegels zit een speels verloopje. Dat maakt de uitstraling van de badkamer luxer.

badkamer-zwart-wit-foto-voorbeeld

Deze badkamer ziet er luxe uit, het tegelpatroon is leuk gedaan en er zitten een paar elementen in die het luxe gevoel aanjagen. Bijvoorbeeld het vrijstaande bad, de glazen inloopdouche en de wastafels. De zwarte kraan voor het vrijstaande bad en in de douchecabine maakt het geheel af. Zwarte kranen worden steeds populairder

badkamer-zwart-wit-fotos

Een zwart witte badkamer kun je ook prima combineren met een thema kleur. In dit geval paars. Het springt er gelijk flink uit. Los van de kastjes kun je ook een badkamer ontwerpen waar je makkelijk de thema kleur kunt wijzigen.

badkamer-zwart-wit-modeern

Wederom een erg mooie badkamer met luxe uitstraling. De sierplinten, sierlijke kranen en handvatten zorgen hiervoor. Verder hebben de muren een erg mooi chique kleur meegekregen. De badkamer is zwart wit, maar er is buiten de kaders gedacht.

badkamer-zwart-wit-rood

Nog een voorbeeld van een zwart witte badkamer met een themakleur. De bloemen op de muur zijn muurstickers en geven de badkamer een speelse look. Een plant in de badkamer is natuurlijk altijd een goed idee, mits je de ruimte ervoor hebt.

badkamer-zwart-wit-ruitjes-voorbeeld

Een wat klassieker zwart wit badkamer voorbeeld. Het blokjespatroon is vrij heftig maar de afwerking is goed.

badkamer-zwart-wit-voorbeeld-groot

Deze badkamer zou je zo in een spa resort tegen kunnen komen, niet? Ten eerste is hij vrij ruimtelijk maar daarnaast is de combinatie van de kleine en middelgrote tegels erg strak gedaan.

badkamer-zwart-wit-voorbeeld

Ook een erg luxe badkamer met veel ruimte. De twee kleedjes voor warme voeten passen goed in het geheel. Misschien zijn de tegels donkerbruin in plaats van zwart.

badkamer-zwart-wit-voorbeelden-inloopdouche

Leuk om te zien dat er ook wat decoratie is geplaatst behalve de rode kleur die een paar keer terugkomt.

badkamer-zwart-wit-voorbeelden-luxe

De Jacuzzi is natuurlijk geweldig, ook hier heb je mooi uitzicht naar buiten. Zwart wit is hier gecombineerd met grijs, wat natuurlijk een prima combinatie is.

badkamer-zwart-wit-voorbeelden

Een vrij simpel voorbeeld van een efficiënt ingerichte zwart witte badkamer.

badkamer-zwart-wit

Wow, dit uitzicht is echt tof. Ik hoop alleen wel dat je van de buitenkant niet zo eenvoudig naar binnen kunt kijken als andersom, anders kan het voor ongemakkelijke situaties zorgen.

badkamers-zwart-wit

Een mooie zwart witte badkamer foto met een erg klassiek karakter.

voorbeeld-badkamer-zwart-wit

Leuk om te zien wat je met kleine tegels (tegelstrips) voor effect kunt krijgen.

voorbeelden-badkamer-zwart-wit

Een smalle badkamer erg chique ingericht.

voorbeelden-badkamers-zwart-wit

Mooie materialen zijn gebruikt in deze badkamer, vooral het ingebouwde bad is cool met de spotjes erboven (leeslicht?).

voorbeelden-zwart-witte-badkamer

Hoe leuk is het om in je zwart witte badkamer wat plantjes en een boeddha neer te zetten. Het krijgt daarmee meteen een zachte en vriendelijke uitstraling. Dat komt overigens ook deels door de ronde wastafels.

wit-zwart-badkamer-voorbeelden

Een mooie lichtinval zorgt vaak voor een prettige ruimte. Het plafond is ook nog eens erg hoog wat de meeste mensen ook heel fijn vinden. Een plant en wat kunst maken deze ruimte af, al is hij waarschijnlijk wel een stuk groter dan de meeste mensen aan badkamer ruimte hebben. (inclusief ikzelf)

witte-badkamer-inloopdouche

Dit is dezelfde badkamer als de foto hierboven, maar dan vanuit een andere hoek. Zoals je ziet zit er ook nog een heerlijke inloopdouche in.

zwart-witte-badkamer-voorbeelden

Kleine tegeltjes zijn tof! Zwart en wit is prima te combineren met een kleur als bruin.