Kerst komt er weer aan. Natuurlijk vind je het als interieur-lover het leukst om een interieur cadeau te geven. Maar kom je er niet uit, dan is een cadeaukaart in veel gevallen echt een prima optie. Sinds kort is er Giftomatic, daarmee ontdek je elke week geweldige productsuggesties voor je cadeaukaart. Ten eerste vergeet je hem niet zo snel meer, ten tweede ontdek je echt toffe producten!

Zelf hadden we natuurlijk nog een Bijenkorf en Fonq cadeaukaart liggen. En na aanmelding ontvangen we elke donderdag een fijne geheugensteun met leuke tips van producten die in de populair zijn of een hoge korting hebben.

giftomatic  giftomatic cadeaukaarten mail

Cadeaukaarten in je laatje?

Iedereen kent het wel; je vindt een cadeaukaart die verlopen blijkt te zijn. Dat gebeurt zonder je het doorhebt en je baalt dat je niet meer aan de cadeaukaart hebt gedacht. Het waardeloze stukje plastic laat je met een oneerlijk gevoel achter. Naar schatting verloopt alleen in Nederland al elk jaar voor zo’n 100 miljoen aan cadeaukaart waarde.

cadeaukaarten-in-lade

Voor consumenten is het vaak moeilijk te accepteren dat een cadeaukaart zijn waarde kan verliezen, er is immers voor betaald. Zo ook voor drie ondernemers uit Haarlem en Rotterdam. Zij besloten een dienst op te zetten die voorkomt dat je je cadeaukaart vergeet. Vanuit de overtuiging dat cadeaukaarten vooral verlopen door een gebrek aan tijd, inspiratie en overzicht, bouwden zij Giftomatic. Een gratis dienst die fungeert als personal shopper die je elke week productsuggesties stuurt. Zo raakt je kaart niet meer zomaar in de vergetelheid.

Geheugensteuntje

Door je bij Giftomatic aan te melden, ontvang je elke donderdag een email met productsuggesties op maat voor de kaarten in jouw bezit. Hierdoor wordt je elke week herinnerd en ontdek je interessante producten. “We zijn een personal shopper en willen je cadeaukaarten echt tot leven brengen. Ons doel is je producten te laten ontdekken waar je zelf niet zomaar op zou komen.” – aldus CEO Sander Vessies.

Telegraaf schreef ook al over Giftomatic.

Productsuggesties die bij je passen

Elke donderdagmiddag ontvangen inmiddels honderden cadeaukaarthouders een inspiratiemail. De selectie komt tot stand door een combinatie van de redactie en een zelflerend systeem. Giftomatic selecteert de eerste periode vooral producten die op dat moment populair zijn, of waar een mooie korting op zit. Na een paar weken worden de suggesties steeds meer op maat geselecteerd. Zodra de verloopdatum nadert ontvang je een waarschuwing om te voorkomen dat de cadeaukaart verloopt.

Wil je niet wachten op de mails, dan heeft Giftomatic ook een cadeau inspiratie pagina.

Op dit moment is het mogelijk om 3 kaarten toe te voegen per account. Giftomatic ondersteunt alle populaire Nederlandse cadeaukaarten, waaronder die van VVV, Bol.com, Nike, Bijenkorf en Boekenbon.

Aanmelden kan gratis en vrijblijvend op giftomatic.nl/registreren