Het inrichten van je huis gaat van groot naar klein. Je begint vaak met vloeren en muren. Daarna zijn de grote meubels aan de beurt, gevolgd door de wat kleinere meubels. Als de inrichting bijna compleet is komen decoratie en accessoires aan bod. Maar vergis je niet, deze kunnen echt het verschil maken in de sfeer en uitstraling van je interieur!

Populaire decoratie

Bij grotere woonwinkels zijn tal van leuke decoratieve spulletjes te vinden. Ook schilderijen en fotoprints weten we bijna allemaal wel te vinden. Deze populaire decoratie maakt van je interieur een stijlvolle ruimte, maar is tegelijkertijd ook een veilige keuze. Er zijn immers nog veel meer mensen die de bekende woonwarenhuizen bezoeken tijdens het inrichten van hun huis.

unieke kunst vaas

Unieke kunst

Wil je dus origineler zijn, dan zul je op zoek moeten naar unieke kunst. Dat kan een mooi beeld zijn, maar ook een kunstig vormgegeven gebruiksvoorwerp, zoals een schaal of een vaas. Vaak is de kunst slechts in een enkele of kleine oplage te koop en daarmee dus heel origineel. Wil je zeker weten dat niemand hetzelfde kunstwerk in huis heeft? Dan kun je ook kiezen voor een kunst op maat. Speciaal voor jou gemaakt, helemaal naar jouw wensen.

bronzen beeld kunst

Bronzen beelden voor huis en tuin

Wanneer je een mooi, groot kunstwerk koopt voor in huis of in de tuin, wil je natuurlijk ook dat het lang mooi blijft. Zeker buiten moet het daarom wel tegen weer en wind bestand zijn. Bronzen beelden kunnen zowel binnen als buiten worden neergezet. Het materiaal past bij vrijwel iedere woonstijl. Gegarandeerd een mooie blikvanger!

Credits: Artihove

Unieke kunst cadeau geven

Door het jaar heen zijn er tal van redenen om iemand iets moois cadeau te doen. Vooral bijzondere gelegenheden als een jubileum of het afscheid van een collega vragen om een speciaal en uniek cadeau. Wat is er mooier dan een persoonlijk uitgekozen kunstwerk waar de ontvanger nog jaren plezier van kan hebben. Een kunstwerk dat past in ieder interieur en dat qua ontwerp echt betekenis heeft. Dat valt zeker in de smaak.

Vaas van Artihove
Credits: Artihove