Door je huis helemaal in te richten naar je eigen smaak, krijgt je interieur iets authentieks. Mensen die je goed kennen zullen jouw smaak herkennen in je interieur en thuiskomen voelt als een warm bad. Toch kan soms net dat laatste stukje ontbreken dat je huis écht persoonlijk maakt: drukwerk.

Foto’s met een herinnering

Foto’s zijn meer dan een simpel plaatje. De foto’s in jouw persoonlijke collectie komen stuk voor stuk met een mooie herinnering. Die ene vakantiefoto, de beelden van een perfecte middag in de natuur of die familiefoto waar iedereen na veel gedoe ein-de-lijk goed op staat, je weet het allemaal nog zo goed!

foto's aan de muur

Creatief met foto’s

Veel foto’s komen niet verder dan een album op je smartphone. Jammer, want je kunt een hoop leuke dingen doen met je foto’s. Is het de hoogste tijd om wat persoonlijke items toe te voegen aan je interieur? Kijk dan eens bij reclameland.be en ontdek hoe je drukwerk op een creatieve manier kunt gebruiken in huis.

drukwerk kussensloop foto
Wist je dat je zelfs kussenslopen kunt laten bedrukken met je eigen foto?

Zo kies je het juiste drukwerk voor in huis

Een natuurfoto als fotobehang in de woonkamer, een inspirerende vakantiefoto als tuincanvas op de schuur of grote ingelijste foto’s van de kinderen aan de muur..met drukwerk in huis kun je alle kanten op. Maar waar begin je? Wij zetten graag een aantal stappen voor je op een rijtje:

tuin idees canvas

 • Kies een locatie
  Op welke plekjes in huis heb jij plaats voor een foto?
 • Meet de maten

  Afmeting is belangrijk, voor het bestellen van drukwerk, maar ook voor je keuze in materiaal. Een mini-schilderijtje druk je vaak niet op canvas, maar een grote plaat voor boven het bed juist weer wel.
foto op hout drukwerk
Ook leuk: laat een foto op hout drukken
 • Welke materiaal past het best?

  Wil je het drukwerk binnen of buiten gebruiken? Die keuze heeft invloed op het materiaal dat je kiest. Maar materiaalkeuze is ook erg bepalend voor de uitstraling van het drukwerk. Je kunt gaan voor glanzend en modern, of juist voor een sfeervolle en romantische look.
 • Kies de foto

  Niet geheel onbelangrijk natuurlijk: welke afbeelding(en) wil je laten drukken? Houd rekening met de maten, de kleuren en de kamer waarin de afbeelding komt te hangen. Zorg dat de foto goed past bij de sfeer in je interieur en dat jouw persoonlijke drukwerk een aanvulling is op je inrichting.
drukwerk foto's aan de muur
Kies voor een foto die inspireert, motiveert of die je herinnert aan een mooi moment of een belevenis

 

TIP: Wil je echt groots uitpakken met een foto op de muur? Dan is fotobehang misschien wel iets voor jou. Met een levensgrote afdruk van jouw favoriete foto op de muur geef je jouw huis zeker een personal touch!