Okay, je hebt besloten dat je het interieur een upgrade wilt geven en je gaat op zoek naar de nieuwste meubelen. Wat zijn medio 2018 de leukste opties om aan te schaffen? In deze post hoop ik je met foto’s van goossenswonen.nl te inspireren.

Bijzettafels

Je meubels vervangen is doorgaans geen goedkope aangelegenheid. Maar wel een hele leuke!

Een van de voordeligere meubels waarmee je veel impact kunt maken op de uitstraling van je interieur, is de bijzettafel. Hieronder een paar leuke voorbeelden.

De buffetkast

Voor de meeste huishoudens vindt er 1 keer een aankoop van een buffetkast plaats. Pas als je gaat verhuizen, is het misschien een moment om een nieuwe aan te schaffen.

Je  wordt toch blij van een stevige, stijlvolle buffetkast zoals hieronder! Hij is gemaakt van gerecycled teakhout.

Het is ook leuk om een materiaal te herhalen in je interieur. Als je de buffetkast in de ene hoek hebt staan, dan staat deze ladekast geweldig mooi in de andere hoek!

Natuurlijke materialen in je zithoek

Natuurlijke materialen in je huis… ik schreef er laatst al een artikeltje over en hieronder zie je weer een heel mooi voorbeeld van het gebruik van riet en hout. Vind je ook niet dat deze zithoek letterlijk sfeer “ademt”?

Het is en blijft een heel belangrijk onderdeel in elk interieur; een fijn plekje om te kunnen zitten. Zo’n plekje nodigt uit om lekker wat te lezen, een telefoongesprek te voeren of gewoon even niets te doen.

Een relax fauteuil is een van de meubels die zeker nog niet in elk interieur aanwezig is. Wil je een hoekje van je interieur mooier maken, dan is het plaatsen van een stijlvolle fauteuil een goed plan.

Zomerse accessoires in je interieur

Hoe leuk, zo’n hangschommel!

Je plafond moet er wel sterk genoeg voor zijn, maar als het allemaal vertrouwd is, kan je uren lekker blijven hangen.

En last but not least: het trappetje. Je ziet hem steeds vaker, maar het verschil in kwaliteit (en uitstraling) is echt reuze.

Een wit geverfd trappetje ziet er in een vintage interieur heel leuk uit. Is jouw interieur niet zo wit en zomers, dan kun je gaan voor een bamboe trappetje. Als je er wat minilampjes omheen wikkelt geeft dat ook een heel leuke effect.